در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد بادمجان کبابی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد بادمجان کبابی، یک غذای ساده و لذیذ  است. این سالاد را برای دوستان و خانواده‌ی خود تهیه کنید و از آن در کنار هم لذت ببرید. این یک روش خوشمزه و سالم برای پخت بادمجان است. شما می‌توانید این غذا را در کنار سبزیجات تازه مانند گوجه فرنگی، فلفل قرمز، زیتون و ... میل کنید یا با نان سرو کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را از قبل کبابی کنید، هر زمان که به آن‌ها احتیاج دارید پوست بگیرید و فریز کنید.

 

مواد لازم:

۲ عدد بادمجان بزرگ

۱ عدد پیاز کوچک

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دار کردن


دستور پخت:

 بادمجان‌ها را روی شعله پخش کن یا گریل کبابی کنید تا زمانی که بادمجان‌ها نرم شوند. کمی بگذارید خنک شوند و سپس پوستش را جدا کنید. سرش را برش داده و در یک آبکش بگذارید کاملا خنک شوند. پیاز را در غذاساز بریزید.

 بعد از اینکه بادمجان‌ها کاملاً خنک شدند، آن‌ها را در غذاساز به پیاز اضافه کرده، زرده تخم مرغ و روغن آن را اضافه کرده و حدود ۵-۱۰ ثانیه غذاساز را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک کاسه بریزید، نمک اضافه کنید و با نان خانگی تازه، گوجه فرنگی و زیتون سیاه سرو کنید. بقیه را می‌توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۰:۳۰ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
افتضاح بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
تخم مرغ خام؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۹ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
پیاز نخم مرغ اضافه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
جالب نبود
Iran (Islamic Republic of)
آشپز
۱۴:۴۷ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
تخم مرغ خام
Iran (Islamic Republic of)
بینام
۰۷:۱۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
زرده تخم مرغ خام؟؟؟