در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش ریحان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش ریحان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران گوسفند یا گوساله - ۴۰۰ گرم
روغن - به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده - یک عدد
زردچوبه - یک قاشق چای‌خوری
سبزی خردشده - ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه - ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان - ۴ عدد
نمک و فلفل - به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱-ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.
۲-پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
۳-گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بزنید.
۴-وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
۶- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود وسپس سرخ کنید.
۷- آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید و بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
۸- خورش را در ظرفی بکشید و بادمجان‌ها را رویش بگذارید.

سبزی این خورش شامل مواد زیر است :
ریحان ۲۰۰ گرم، نعناع۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم)

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
ممنون از دستور اشپزی تون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
با آب نارنج هم خیلی خوش مزه میشه
Germany
پری
۰۴:۴۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
بادمجان با لیمو و آب لیمو خوشمزه نمیشه، ترشی مناسب بادمجان که بادمجان را خیلی خیلی خوشمزه می کنه، غوره یا آبغوره است