به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سال تحصیلی جدیدی از امروز آغاز میشود و کلاسهای درس چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، ولی هنوز برای معلمان و خانوادهها کم و کیف کلاسها مشخص نیست.
بسیاری از والدین دانشآموزان هنوز اطلاعی از چگونگی کلاسهای درس بچههای خود ندارند و نمیدانند که فردا به عنوان اولین روز مدرسه، تکلیف فرزندشان چیست.
والدین بر سر یک دوراهی قرار دارند که با توجه به شرایط خاص کرونایی، فرزندانشان را به مدرسه بفرستند یا نه؛ باید بین تضمین سلامتی و تحصیل دانش یکی را انتخاب کنند و یا اینکه میتوان به هر دو گزینه امید داشت.
سلامت فرزندم را فدا نمیکنم
محمد زندهباد والدین یکی از دانشآموزان بوشهری گفت: کرونا شرایط خاصی را ایجاد کرده است و نگران سلامت خود و خانواده هستیم و طی ماههای گذشته همه پروتکلها را رعایت کردهایم.
وی که پدر یک دانشآموز مقطع ابتدایی است، اضافه کرد: با شرایط فعلی اصلاً به صلاح نمیبینم که فرزندم را به مدرسه بفرستم حتی اگر به قیمت این باشد که یک سال دیگر هم در این کلاس باقی بماند.
زندهباد تصریح کرد: سلامت فرزندم را مهمتر از تحصیل او میدانم و حاضر نیستم که سلامت او را فدا کنم و تا زمانی که شرایط اینگونه باشد، او را به مدرسه نخواهم فرستاد.
بیشتر بخوانید
فقط آموزش مجازی
سید حسن موسوی پدر دو دانشآموز گفت: طی ماههای اخیر فرزندانم را به جز به خانه پدربزرگشان نبردهام و آنجا هم با رعایت کامل مسائل بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی حضور داشتهایم.
وی اضافه کرد: به هیچ وجه حاضر نیستم که سلامت آنها را با خطر ابتلای به کرونا روبرو کنم و تصمیم دارم از حضور آنها در کلاس درس جلوگیری کنم و فعلاً فقط شرایط برای کلاسهای مجازی مهیا است.
موسوی بیان کرد: انتظار میرفت طی ماههای گذشته که فرصت خوبی بود، برنامهریزی لازم برای برگزاری آموزشهای مجازی باکیفیت انجام میشد تا اکنون دانشآموزان و والدین آنها اینهمه دغدغه نداشته باشند.
خطر ابتلاء به کرونا در مدرسه
عبدالرضا رضایی یکی دیگر از والدین دانشآموزان گفت: حضور در کلاسهای درس دانشآموزان را با خطرات بسیار زیادی روبرو میکند و تصمیمی برای حضور فرزندم در کلاس درس ندارم.
وی اضافه کرد: فرزندان ما در خانه تحت شدیدترین کنترل و مراقبت بهداشتی هستند و باز هم ترس ابتلای آنها به کرونا را داریم و قطعاً با حضور آنها در کلاس درس، خطر زیادی آنها را تهدید خواهد کرد.
جعفر اسماعیلی نیز گفت: نگران آینده فرزندم هستم و سلامت او را بیش از حضورش در کلاس درس میخواهم. در این شرایط که هیچچیز مهیای رعایت بهداشت نیست، فرزندم را به مدرسه نمیفرستم.
اغلب نقاط استان در وضعیت قرمز و نارنجی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر ۱۰ شهرستان دارد که در حال حاضر شش شهرستان در وضعیت قرمز، دو شهرستان در وضعیت نارنجی و دو شهرستان در وضعیت زرد هستند.
سعید کشمیری با اشاره به اینکه مدارس آخرین جایی هستند که باید بازگشایی شوند، تصریح کرد: دانش آموزان آسیبپذیرترین قشر در انتشار و ابتلاء به بیماری کرونا هستند.
وی به اهمیت بالای رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس اشاره کرد و ادامه داد: احتمال انتقال ویروس کرونا توسط دانشآموزان به والدین خود خصوصاً افراد سالمند وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: برای سال تحصیلی جدید، شرایط رعایت پروتکل بهداشتی دانش آموزان، والدین، معلمان، مدیران، خدمه و رانندگان سرویس مدارس مشخص شده است.
وی با اشاره به ضرورت رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کلاسها و فضای مدارس اضافه کرد: حداقل فاصله در مدارس یک متر تعیین شده است.
کشمیری با بیان اینکه ساعت زنگ استراحت و همزمانی حضور دانش آموزان در یک فضا ممنوع شده است افزود: به صورت مستمر باید تهویه هوا در کلاسهای درس انجام شود.
آموزش ترکیبی حضوری و مجازی
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز از برنامهریزی برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار داشت: امسال سال تحصیلی دو هفته زودتر از سالهای قبل آغاز میشود.
علیمراد کرمی با اشاره به ارائه آموزشهای مجازی و حضوری بر اساس وضعیت شهرستانها، اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید آموزشها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی انجام میشود.
وی شبکه آموزشی شاد را یکی از مهمترین فرصتها برای آموزش در سال جاری دانست و بیان کرد: سال تحصیلی جدید با استفاده از تجربیات سال قبل فعالیت آموزشی در شبکه شاد در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از آموزش دانشآموزان و بازگشایی کلاسهای درس بر اساس شرایط کرونایی مناطق و شهرستانها در سال تحصیلی جدید خبر داد.
انتظار میرود تصمیمات در مورد سال تحصیلی جدید به گونهای باشد که همه دانشآموزان در کنار تضمین سلامتی خود، بتوانند از فرصت آموزش به خوبی بهرهمند شوند.
منبع: مهر
انتهای پیام/