به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول شیما درباره ابهامات ایجاد شده برای شروع سال تحصیلی جدید بیان کرد: در چهارچوب دستورالعملهای بهداشتی مدارس باز میشوند و تمام مدارس فردا، پانزدهم شهریور آماده ارائه خدمات هستند.
او ادامه داد: در مدارسی که تعداد جمعیت به گونهای است که امکان رعایت دستورالعملهای بهداشتی وجود ندارد، گروه بندی دانش آموزان انجام میشود ضمن آنکه باید ساعت کلاسها حداکثر کلاس ۳۵ دقیقه باشد، پنجرهها باز باشد، معلم و دانش آموزان از ماسک استفاده کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تلاش داریم بازگشایی حضوری مدارس را به بهترین شکل انجام دهیم، گفت: البته ممکن است خانوادهها نگرانی داشته باشند که از آنها خواهش میکنم به مدرسه بیایند و در خدمت آنها هستیم.
حاجیمیرزایی بیان کرد: دانش آموزانی که بیماری زمینه ای دارند نیاز به حضورشان نیست و در کنار این نوع آموزش ، روشهای دیگری هم داریم.
او با اشاره به اینکه ۱۱۶ هزار مدرسه داریم و هماهنگی آنها کار دشواری است، گفت: در شرایط عادی هم که کرونا نبود معمولا یک هفتهای طول میکشید تا مدارس برقرار شوند وبا وجود کرونا هم باید فرصت دهیم و کمی مدارا کنیم البته که سه شنبه و چهارشنبه با مسئولان مناطق جلسه داشتیم و تمام ملاحظات را مطرح کردیم تا اعمال شود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در همه جا سختترین دستورالعمل را با توجه به تصمیم وزارت بهداشت اعمال میکنیم و بر این اساس امکان و اجازه بازگشایی مدارس پیدا کردیم.
حاجیمیرزایی اظهار کرد: کاملا با خانوادهها مدارا کرده ضمن آنکه همه حساسیتها و دستورالعملها را اعمال میکنیم؛ اختیارات مدیران مدارس هم مبتنی بر چهارچوب شیوه نامه بهداشتی است.
او با اشاره به اینکه به دنبال ارتباط خانه و مدرسه بودیم و اتفاق مبارک امسال همراهی خانوادهها با ماست، گفت: حداقل دیانت اقتضا میکند که هر تصمیمی برای بچههای مردم گرفته میشود برای فرزندان خودمان هم باشد.
وزیر آموزش و پرورش درباره آموزش برای دانش آموزان با نیازهای ویژه بیان کرد: برای این دانش آموزان شیوه نامههای خاص تری داریم و حتی اگر لازم باشد برای آنها معلم میفرستیم؛ اگر حضور برای دانش آموز با نیاز ویژه که بیماری خاصی دارد خطرناک باشد تمهیدات ویژهای برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
حاجیمیرزایی به موضوع اخذ رضایت نامه برای حضور دانش آموزان هم اشاره و اظهار کرد: قطعا هرکسی که این تعهدات را گرفته سلیقهای عمل کرده است و معنایی ندارد؛ بازگشایی مدارس با همکاری مشترک خانواده و مدرسه است و اطمینان دارم اگر به دانش آموزان آموزش لازم داده شود آنها در رعایت مسائل بهداشتی جدیتر هستند.
او یادآوری کرد: ما باید با کرونا زندگی کنیم و امیدوارم جامعه فرهنگی هم این موضوع را به بهترین شکل مد نظر قراردهند؛ مسئولیت انطباق دستورالعملها و حسن نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی هم بر عهده انجمن اولیای و مربیان، خانواده ها و مدیران مدارس است.
انتهای پیام/
زنگ رو که میزدن همه فرار میکردیم راه خروج بسته میشد...میگفتن از اول فیلم میگیریم،این دفعه درست خارج بشید دستاتونم بزارید رو سرتون.
الانم فیلمایی که تلویزیون نشون میده از بازگشایی مدارس من رو یاد زنگ زلزله میندازه.
میدونی چیه این وزرا ناراحت میشن خودشون در معرض کرونا باشن ما تو خونه باشیم.
۴سال خوابگاه بودم با کمبود مایع دستشویی مواجه بودیم الان چه طوری میخواید مواد ضد عفونی کننده بدید.
میدونم خودتون زدین به کری حرف مردم تو سرتون نمیره فقط این بدونید چوب خدا صدا نداره یه روزی وقتی از یه جایی به بدبختی رسیدین بفهمید چوب خداست در عوض تمام بلاهایی که سر مردم آوردین از فقر و استرس و هزار تا بدبختی دیگه...
میدونین هیچ وقت عدالت آموزشی برقرار نبوده منی که بچه خوابگاه بودم شنبه میومدم تا چهار شنبه از خوابگاه بیرون نمیرفتم ،ولی بچه های روزانه هر روز کلاس بودن و کلی به اینترنت و فیلمای آموزشی خوب دسترسی داشتن...اون وقت شما گفتید که بچه های خوابگاه از امکانات آموزشی برخوردارن!!!
مدرسه بچه های مسئولین محترم و زحمتکش نباید که با هرکس دیگه یکی باشه که!!!!!!!!! اونها ازما بهترونن نه ...
آقای وزیر شما خیالتون راحت هست بچه های شما تو بهترین مدارس بهداشتی درس میخونن بهتر از ماماناشون شرایط بهداشتی واسشون مهیا میکنند مدارسشون و پول میگیرن، ما چیکار کنیم با مدارس دولتی و این همه آلودگی ،تیزهوشان ما ب مدرسه دولتی میروند و تمام .
اما سگهای ولگرد داخل شهرها خیلی زیاد شده
خواهش میکنم یه فکری کنید
طرفدارهای حقوق حیوانات اینقدر نگید سگها رو نکشید
گله های سگ توی شهرها امنیت مردم رو به خطر انداخته
دانش آموزان عزیز تکلیفشون در سال جدید اینکه کاملا ایمنی و بهداشت فردی و اجتماعی رو رعایت کنند تا خدای نکرده کرونا نگیرند و هر روز که به خانه بر می گردند به سلامتی البسه هاشون رو باید والدینشون یا سرپرستاشون ضد عفونی کنند یا با مواد ضدعفونی یا با اتوکشیدن روی البسه هاشون و مسئولان مدارس هم باید چهار چشمی مواطب دانش آموزان باشند و مداوم کنترلشان کنند که تمامی نکات ایمنی بهداشتی را رعایت کنند هرچند که نظر اکثریت ملت این بود که از طریق فضای مجازی شاد و تلویزیون دانش آموزان آموزش بگیرند تا رفع کامل ویروس منحوس خطر ناک کشنده کرونا و ساخت دارو و واکسن موثر ضد کرونا ولی وزیر آموزش و پرورش فعلی مصرانه اصرار دارد که همه دانش آموزان حتی در وضعیت قرمز و خطرناک همگیری کرونا باید حضور داشته باشند در مدارس کل کشور بلابدور دانش آموزی هم شد شبیه و مثل دوران سربازی اجباری خوب جناب وزیر توی خونه هم میشه آموزش ببینند چرا شما انقدر اصرار دارید که کلاسها حضوری انجام گیرد
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
دانش آموزا نباید به مدرسه برند ، نباید معلمین و تمام خدمه مدرسه برا مدارسی که جمعیت کمتر یا بیشتری داره به مدرسه برند ، باید آموزش به صورت مجازی باشه...
لطفا صدای مردم رو بشنوید
این همه مدت گفتید داخل خانه بمانید مونیدم ، حالا یه بار به حرف مردم باشید
به خدا مردیم از این همه بدبختی ... ما رو بی خودی به کشتن ندید ، به قران ما هم ارزو داریم
زمان جنگ یکی دو سال بچه ها درس نخوندن. حالا که از زمان جنگ بدتره. من نمیدونن چه چبزی پشت پرده این سیناریو وحود داره.
عدم ضد عفونی مدارس و کلاسها و میز و صندلبها
مشکلات سرویس از نظر بهداشتی
عدم توزیع ماسک در مدارس
عدم دستگاه ضد عفونی دست خودکار که با دستگاه چشمی کار میکند
وضعیت نامناسب توالتها و شیرهای اب از نظرضدعفونی
عدم رعایت بهداشت مواد خوراکی که در مدرسه بفروش میرسد
اینها بخشی از کارهای ستاد ملی کرونا بوده که اصلا توجهی نشده
ایا ابن ستاد تعهد رسمی برای جلوگیری ومهار بیماری در مدارس میدهد
گیریم که تو مدرسه همه ماسک بزنن
میشه بفرمایید جابجایی چجوری انجام بشه و چجوری کنترل بشه
والا بخدا اگه یکسال هم تعطیل میشد هیچ اتفاقی نمی افتاد
الان تلویزیون مدارس را نشان میده و معلومه کاملا دارن فیلم بازی می کنند