به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه در برنامه مدرسه تلویزیونی شبکه آموزش با بیان اینکه از دهم اسفند فاز جدیدی از آموزش تلویزیونی را به دلیل شیوع کرونا شاهد بودیم، بیان کرد: این روند ادامه دار بود به نحوی که آموزش ها در تمام مقاطع تحصیلی جریان داشت بر همین اساس آموزش های متعددی در دوره ابتدایی، ۵۴۵ ساعت آموزش در متوسطه اول و در متوسطه دوم ۱۷۲ عنوان درس و ۹۴ ماده درسی آموزش داده شد که در مجموع برای دوره متوسطه ۹۲۰ برنامه زنده معادل ۴۶۷ ساعت ارائه شد همچنین ۲۱۶ ساعت هم برای آموزسهای کاردانش و فنی و حرفهای داشتیم.
او ادامه داد: تاثیر آموزشهای تلویزیونی را در سه حوزه دانش آموزان، خانوادهها و حرفهای مورد توجه داشتیم و این سه حوزه دریافتهای متفاوتی دارند ضمن آنکه این آموزش ها نشان داد بستر تعلیم و تربیت جایگاه رفیعی دارد که صدا و سیما مستقیما وارد عمل شد؛ هیچ فرصتی را هم فراگیرتر از این پیدا نمیکردیم که آموزش فرزندان بر عهده داشته باشد.
معاون آموزش متوسطه به مزایای مدرسه تلویزیونی نظیر هزینه بر نبودن آموزش، رعایت استانداردهای آموزشی و سهل الوصول بودن آموزشها به ویژه برای دانش آموزان ابتدایی گفت: قریب به ۴۰ باکس در نظر گرفته شده است که ۳۶ باکس آن برای آموزش آماده شده است.
کمرئی ادامه داد: در شبکه چهار از ساعت ۸ تا ۳ بعد از ظهر برای رشته علوم انسانی ۱۰ باکس در نظر گرفته شده است همچنین ۱۲ باکس در شبکه آموزش و ۱۸ باکس دیگر در شبکههای قرآن و معارف ارائه خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه قبلا ۲۸ برنامه در صدا و سیما داشتیم و الان به ۳۵ برنامه ارتقا یافته است، اظهار کرد: آموزشها پیوسته است و انقطاع ندارد.
در حال تکمیل/