به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی قرابیه با مغز شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نصف استکان روغن مایع (۴۰ گرم)
۱۲۵ گرم کره نرم شده در دمای اتاق
۱ عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر قند
۱ لیوان نشاسته ذرت یا گندم
۱ قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
۱.۵ تا ۲ لیوان آرد (اندازه لیوان ۲۰۰ml یا چهار پنجم لیوان فرانسوی دسته دار)
برای تزیین و روی قرابیهها کرم فندق شکلاتی یا نوتلا یا شکلات صبحانه
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
روغن مایع و کره و تخم مرغ و پودر قند را در ظرفی بریزید و به آرامی با ترکیب کنید. نشاسته و وانیل را هم روی آنها بریزید و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید.
تا خمیری نرم بدست آورید که بدست آورید. از نصف خمیر کمی بیشتر جدا کرده و به قسمت باقی مانده پودر کاکائو و یک قاشق مربا خوری آّب را اضافه کنید و ورز دهید تا پودر کاکائو و آب به خورد خمیر برود و خمیر کاکائویی شود.
از خمیر کاکائویی تکههایی کمی کوچکتر از گردو بگیرید و در دست گرد کنید. از خمیر ساده تکههایی بزرگتر از گردو بگیرید و در دست گرد کنید و با دست دیگر وسط آن را گود کنید و خمیر گرد شده کاکائویی را در قسمت گود خمیر ساده بزارید و با خمیر ساده روی خمیر کاکائویی را بپوشانید و در دست گرد کنید.
سپس وسط آن را با انگشت فشار داده و گود کنید و اطراف آن را بوسیله چاقو برشهایی مانند عکس ایجاد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با توجه به دمای متفاوت فرها بدون اینکه رنگ آنها تغییر کند آنها را بپزید. (در اتمام پخت قرابیهها در فر نرم هستند زیاد آنها را نپزید، چون خشک میشوند).
بعد از اینکه قرابیهها سرد شدند وسط آنها را با کرم فندق شکلاتی پر کنید. نوش جان.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/