به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، حجت الاسلام وحدانی نیا ، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: تاکنون ۷۳۷ نفر از اقشار مختلف مردم با عنوان دیده بان در سامانه سجام ثبت نام کردند تا با تشکیل ۶ هسته مردمی و همکاری ۷ گروه جهادی و سمن، قوه قضائیه را در پیشگیری ازوقوع جرم یاری کنند.
او هدف از ایجاد بزرگترین شبکه اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم (سجام) را تعامل بیشتر مردم با دستگاه قضا و بهره گیری از مشارکت آنان در راستای کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی، تقلیل جمعیت کیفری و پروندههای دادگستری وکنترل نامحسوس مجرمان و مناطق جرم خیز دانست.
حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: در حال حاضر این سامانه بصورت شبانه روزی قابلیت دریافت محرمانه و غیرحضوری گزارش تخلفات مردمی در هر زمینهای را دارد که این گزارشها پس از بررسی و در صورت نداشتن نقص به دادستان محل وقوع جرم ارجاع داده میشود.
بیشتر بخوانید
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: تاکنون ۱۷۰ گزارش مردم از تخلفات با موضوعات مختلف در سامانه سجام ثبت شده است که ۶۴ گزارش به نتیجه رسیده است.
او افزود: بیشترین گزارشهای مردمی مربوط به تخلفات با موضوع کرونا (شامل احتکار، گرانفروشی، تولید محصولات تقلبی و عدم رعایت بهداشت در سوپرمارکتهاو ..) و همچنین تخلفات مربوط به مفاسد و تخلفات اداری و مالی (شامل اختلاس، استفاده غیرمجاز از موقعیت شغلی، ترجیح روابط بر ضوابط و کوتاهی در حفظ اموال و اسناد دولتی و..) بوده است.
حجت الاسلام وحدانی نیا از علاقمندان به مشارکت در این طرح، خواست برای اعلام آمادگی به سامانه جامع اطلاعات مردمی به آدرس sajam.adliran.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/ک