به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شوید پلو با نخود را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ پیمانه برنج خام
۱ و ۱/۲ پیمانه نخود فرنگی
۱ عدد سینه مرغ
۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شوید خشک
۱ عدد پیاز
۳۰ گرم کره
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
بیشتربخوانید
مواد لازم:
برای تهیه این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا باید مرغش رو بپزین پس پیاز رو رنده یا خورد کرده و با کمی روغن تفت بدین تا پیاز طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه، نمک و فلفل اضافه کنین و باز کمی تفت بدین و در نهایت سینه مرغ رو اضافه کنین و کمی با پیاز تفتش بدین تا کمی تغییر رنگ بده.
حالا حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب جوش به مرغ اضافه کنین و در قابلمه رو بذارین تا مرغ بپزه و تنگ آب بشه.
تا مرغ میپزه برنجی که از قبل خیسش کردین هم روی حرارت بذارین تا آماده آبکش کردن بشه و بعد آبکش کنین.
نخود فرنگی رو هم با مقداری آب بپزین تا فقط کمی نرم و نیم پز بشه دقت کنین که خیلی نخود رو نپزین تا وا بره، چون بعدا قراره با برنج هم دم بکشه و اگه خیلی پخته و شل باشه وا میره. بعد از اینکه نخودها پختن داخل صافی بریزینشون تا آب اضافیشون بره.
حالا داخل یه کاسه حدود ۱/۴ از کل برنج آبکش شده رو با کمی زعفران دم کرده و یک قاشق از کل شوید خشک مخلوط کنین.
مخلوط برنج، زعفراون و شوید رو داخل قابلمهای که کفش کمی روغن ریختین بریزین. من برای کف قابلمه از نخود فرنگی استفاده نکردم تا بعدا نخود فرنگیهای داخل ته دیگ سفت نشن.
حالا داخل یه کاسه مابقی برنج رو با نخود پخته و مابقی شوید مخلوط کنین.
مخلوط برنج، نخود و شوید رو روی برنج زعفرونی بریزین و دور تا دور قابلمه هم حدود ۱/۴ لیوان آب بریزین و اجازه بدین تا برنج برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم بکشه تا آماده بشه.
حالا دیگه مرغ هم تنگ آب شده و پخته تا برنج آماده میشه مرغش رو هم مزه دار کرده و با برنج سرو کنین.
پس مرغ رو ریش ریش کرده و کره و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم داخلش بریزین.
بعد مواد رو با هم تفت بدین تا کره آب بشه و مرغ هم بیشتر مزه دارو خوش طعم بشه. من ترجیح دادم که مرغ کمی آب دار باشه تا از آب مرغ به عنوان سس روی برنج استفاده کنم.
حالا پلو مخلوط هم حاضره و میتونین با مرغ طعم دار سرو کنین و لذت ببرین.
منبع: وب سایت دو نفره
انتهای پیام/