معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،کردستان گفت:در چهارماهه نخست امسال ۹۵ درصد واحدهای اقامتی بخش گردشگری استان کردستان بدلیل شیوع کرونا، آسیب دیده و متضرر شده اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،حمید اسکندری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کردستان گفت:این واحدها در ۱۵ تا ۲۰ روز اخیرکه فعالیت‌های گردشگری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضوابط مشخص آغاز شده شرایط بهتری نسبت به چند ماه اخیر پیدا کرده‌اند.

او با اشاره به وضعیت اقامتگاه‌های بومگردی استان افزود: ضرردهی اقامتگاه‌های بومگردی قابل بررسی نیست چون بیشتر این آنها به تازگی ایجاد شده‌ و نمی‌توان درآمدشان را با سال‌های گذشته مقایسه کرد.

اسکندری با اشاره به اینکه تعطیلی موقت در اقامتگاه‌های دیگر استان داشته‌ایم اما تعطیلی دایم و ورشکسته شدن در این واحدها گزارش نشده است، افزود: چهار دفتر خدمات مسافرتی در استان درخواست دادند برای چهار ماه تعطیل شوند و در صورت بهبود شرایط فعالیت‌شان را از سر گیرند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اضافه کرد: ۲۲ واحد بومگردی فعال در کردستان داریم و برای ایجاد ۴۱ واحد بومگردی دیگر نیز درخواست داده شده است.

او گفت: کارهای اداری واحدهایی که درخواست داده‌اند در حال انجام است که امیدواریم تا پایان امسال بتوانیم تعداد اقامتگاه‌های بومگردی‌ را به ۳۵ واحد در استان برسانیم.

اسکندری تاکید کرد: اقامتگاه‌های بومگردی از زمان تاسیس وضعیت خوبی داشتند و همه راضی بودند ضمن اینکه فعالیت‌های خُرد اقتصادی هم در کنار آن انجام می‌دادند اما بعد از شیوع کرونا فعالیت‌ این اقامتگاه‌ها کاهش پیدا کرد که اکنون این وضعیت به مرور در حال بهبود است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: برای کسب مجوز اقامتگاه‌های بومگردی نیاز به رعایت استانداردهای خاصی است که البته ۱۰۰ درصد هم از سوی متقاضیان رعایت نمی‌شود.

او با بیان اینکه در مقایسه با استان‌های دیگر تعداد واحدهای بومگردی در کردستان کمتر است اما کیفیت در آنها رعایت شده است، اضافه کرد: کمیته بررسی برای مجوزها وجود دارد که بر انجام استانداردهای لازم تاکید می‌کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار داشت: تاکید ما بر این است که شاهد ایجاد اقامتگاه‌های بومگردی باشیم که موفق هستند و به الگویی برای تشویق روی آوری و سرمایه‌گذاری به این بخش تبدیل شوند.

او تاکید کرد: با توجه به شرایط فرهنگی استان کردستان شاهد برپایی مراسم فرهنگی متفاوتی هستیم که جاذبه‌های گردشگری مهمی هستند اما بدلیل شیوع کرونا برگزاری آنها هم متوقف شد.

اسکندری افزود: ما اکوتوریسم، اگروتوریسم و طبیعت‌گردی را در اولویت کارهای خود قرار دادیم و تلاش می‌کنیم در این حوزه برندسازی کنیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان تاکید کرد: شرایط محیطی یک روستا و رفع نیازهای گردشگر موجب رضایتمندی او شده و همین به یک تبلیغ برای گردشگری منطقه تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.