به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شفته یکی از غذاهای خوش آب و رنگ و زیبای محلی و سنتی شهر اراک و استان مرکزی است که طبخ آن نیز کار چندان سختی نیست. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ﮔﻮﺷﺖ (ﭼﺮخ کرده ) ﻧﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﭘﯿﺎﺯ ۱ﻋﺪﺩ
ﺟﻌﻔﺮﯼ (ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ) ۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
نمک ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
بیشتربخوانید
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
▪️ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾک ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﻛﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﯾﺪ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ، ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ، ﺟﻌﻔﺮﯼ، ﻧﻤک ﻭﻓﻠﻔﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ. ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﺎ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﻭ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺍﺩ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﺗﺒﺮﯾﺰﯼ ﻣﻨﺴﺠﻢ ﻭ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ ﺷﻮﻧﺪ. ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﮔﻠﻮﻟﻪﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮔﺮﺩﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽﻛﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﻮﺵ ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﺩ.
ﻧﻜﺎﺕ:
۱ ) ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﺮﻛﺰﯼ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺳﺎﺩﮔﯽ ﻭ ﺧﻮﺷﺮﻧﮓ ﺑﻮﺩﻥ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﺳﺲ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯه ﻛﺎﻓﯽ ﻏﻠﯿﻆ ﻭ خوﺷﺮﻧﮓ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺭﺏ ﯾﺎ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
۲ ) ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﺳﺮﻭ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺳﺮﻭ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﻧﯿﺰ ﺩﻟﭙﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ.
۳ ) ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﺭﺷک ﺩﺭ ﺳﺲ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻭ ﺷﻜﯿﻞ ﺗﺮ ﻛﻨﺪ. ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/