به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا یاریپور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه امسال ۳۵۰ هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شده، گفت : نسبت به پارسال افزایش ۱۰ درصدی سطح زیر کشت پیاز را در این شهرستان داشتهایم.
او متوسط عملکرد پیاز را در مزارع شهرستان هرسین حدود ۵۵ تن در هکتار عنوان کرد و گفت : پیش بینی میشود امسال نزدیک ۲۰ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: پارسال ۱۸ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شده است.
یاریپور با بیان اینکه اکثر پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است، افزود: این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی در کشور دارد. درجه بازار پسندی پیاز هرسین تاجایی است که حتی حدود ۱۰ درصد آن به خارج از کشور صادر میشود.
او یکی از مشکلات پیازکاران شهرستان هرسین را نبود واحدهای فرآوری مرتبط با پیاز عنوان کرد و افزود: نبود واحد فرآوری و سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت سبب میشود تا قیمت پیاز در فصل برداشت در پایینترین میزان خود باشد و این مسئله کشاورزان را از درآمدهای کشت پیاز بی بهره کرده و بیشتر سود آن را در جیب واسطهها سرازیر میکند.
یاریپور با بیان اینکه برای جذب سرمایه گذاران برای ورود در حوزه فرآوری پیاز در شهرستان فراخوان دادهایم، ادامه داد: اگرچه چند نفری متقاضی کار در این حوزه هستند، اما هنوز عملا هیچ کاری در این زمینه نشده است.
این مسئول گفت: برداشت پیاز در شهرستان هرسین شروع شده و تا اواسط مهر ماه ادامه خواهد داشت .
انتهای پیام/د