به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شربت ذرت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
اسانس وانیل ۲ تا ۳ قطره (بستگی به خلوص)
نمک ۲ قاشق چایخوری
آب ۵ لیوان سرپر
شکر ۹۵۰ گرم
بلال ۴ عدد (بزرگ و کاملا شیری)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
جهت تهیه شربت ذرت ابتدا بلالها را پوست کنده و تمام نخهای آن را جدا کنید. سعی کنید روی ذرتها هیچ اثری از پوست و سایر قسمتهای بلال نباشد.
بلالها را به صورت ضخیم و حلقوی ببرید. ظرفی مناسب را با ۵ لیوان آب پر کرده و بلالها را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
شعله را ملایم کنید و کمی صبر کنید تا حدود ۲ لیوان آب باقی بماند (کمی کمتر از نصف آب باقی بماند).
بلال را آبکش کرده و بعد از کمی خشک شدن با دست به شدت فشرده کنید تا شیره آن خارج شود. میتوانید از جسم سنگین مثل قابلمه پر از آب هم استفاده کنید.
حال شکر، نمک عصاره وانیل و شیره ذرت را مخلوط کرده و آن را ۱ ساعت حرارت دهید تا غلیظ شود. (حرارت بسیار ملایم)
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/