به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه فالوده سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ کیلو سیب قرمز
۲ لیوان عرق بیدمشک
۵ قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را رنده کنید و بقیه موارد را اضافه نموده و مخلوط کنید شب تا صبح در ظرف درب بسته در آشپز خونه بمونه، و بعد در یخچال بزارید تا زمان مصرف.
بیشتر بخوانید
نکته:
طرز مصرفش هم این طور است که هر روز همراه صبحانه ۵ قاشق غذاخوری میل کنید دقت کنید در ظرف نگهدارنده در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشه.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/