به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوپ عدس مجارستانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ پیمانه عدس ریز
۲ عدد پیاز (خرد شده)
۲ عدد ساقه کرفس
۲ پیمانه بادمجان
۱ پیمانه سرکه سیب
۲ عدد برگ بو
۲ لیتر آب مرغ
۰.۵ پیمانه ماست
گشنیز: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان، آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدسها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/