در این مطلب قصد داریم روش تهیه سوپ عدس مجارستانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوپ عدس مجارستانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ پیمانه عدس ریز
 ۲ عدد پیاز (خرد شده)
 ۲ عدد ساقه کرفس
 ۲ پیمانه بادمجان
 ۱ پیمانه سرکه سیب
 ۲ عدد برگ بو
۲ لیتر آب مرغ
 ۰.۵ پیمانه ماست
 گشنیز: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیاز‌ها را سرخ کنید سپس سیر، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان، آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
مگه ن ک عدس نباید با ماست میل کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
ماست که خواص عدس را از بین میبرد!!!!