به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ناگت ماهی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ناگت ماهی
ماهی بدون استخوان و پوست ۶۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
بیسکویت شور ۶ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده ۱ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و ادویه ماهی به مقدار لازم
طرز تهیه ناگت ماهی
ابتدا آرد سوخاری و نصف مقدار پودر سیر و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را مخلوط داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
در ظرف دیگر تخممرغ را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس زعفران را دمکرده را به آن اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. پنیر پیتزا و فیله ماهی و پودر سیر و بیسکوییت شور را در مخلوطکن ریخته و پیاز را اضافه کرده و دستگاه را با دور تند روشن کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شده و خمیری از آنها حاصل شود.
در این مرحله میتوانید مواد میکس شده را پهن و با وردنه باز کنید و با استکان یا هر وسیله دیگری قالب بزنید. همچنین میتوانید آنها را به اندازه گلولههای کوچک جدا کرده و در کف دست گرد کنید و به آن فرم دهید.
داخل تابه مقدار فراوان روغن بریزید، آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. ناگتهای آماده شده را در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.
ناگتها را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای آن سرخ شود. سپس آن را روی دستمال کاغذی ضخیم بگذارید و یا داخل سبد بریزید تا روغن اضافه ناگت از آن خارج شود.
ناگت ماهی را به همراه سیبزمینی سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی
– برای اینکه مواد ناگت به تخته کار نچسبد، روی تخته را آرد بپاشید. روی مواد ناگت نیز کمی آرد بپاشید تا وردنه به مواد نچسبد.
– ناگت ماهی را میتوانید با نان و یا برنج سرو کنید.
– مواد ناگت ماهی را میتوانید به شکل سوخاری آماده کرده و داخل فریزر نگهداری کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/