در این مطلب قصد داریم روش تهیه ناگت ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ناگت ماهی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای ناگت ماهی

ماهی بدون استخوان و پوست ۶۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
بیسکویت شور ۶ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده ۱ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و ادویه ماهی به مقدار لازم


طرز تهیه ناگت ماهی

ابتدا آرد سوخاری و نصف مقدار پودر سیر و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را مخلوط داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
در ظرف دیگر تخم‌مرغ را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس زعفران را دم‌کرده را به آن اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید.

پیاز را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. پنیر پیتزا و فیله ماهی و پودر سیر و بیسکوییت شور را در مخلوط‌کن ریخته و پیاز را اضافه کرده و دستگاه را با دور تند روشن کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شده و خمیری از آن‌ها حاصل شود.

در این مرحله می‌توانید مواد میکس شده را پهن و با وردنه باز کنید و با استکان یا هر وسیله دیگری قالب بزنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را به اندازه گلوله‌های کوچک جدا کرده و در کف دست گرد کنید و به آن فرم دهید.

داخل تابه مقدار فراوان روغن بریزید، آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. ناگت‌های آماده شده را در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

ناگت‌ها را زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های آن سرخ شود. سپس آن را روی دستمال کاغذی ضخیم بگذارید و یا داخل سبد بریزید تا روغن اضافه ناگت از آن خارج شود.

ناگت ماهی را به همراه سیب‌زمینی سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

نکات کلیدی

– برای اینکه مواد ناگت به تخته کار نچسبد، روی تخته را آرد بپاشید. روی مواد ناگت نیز کمی آرد بپاشید تا وردنه به مواد نچسبد.

– ناگت ماهی را می‌توانید با نان و یا برنج سرو کنید.

– مواد ناگت ماهی را می‌توانید به شکل سوخاری آماده کرده و داخل فریزر نگهداری کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.