در این مطلب قصد داریم روش تهیه پنکیک سیب و دارچین را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پنکیک سیب و دارچین را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد – یک و نیم پیمانه
شیر- یک پیمانه
تخم مرغ –یک عدد
شکر- ۲ قاشق غذاخوری
کره - ۳۰ گرم
وانیل – کمی

بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
دارچین - یک قاشق مرباخوری
سیب - به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
۱- ابتدا باید تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری شکر و وانیل را با همزن بزنیم تا مخلوط کرم رنگ کشدار شود.

۲- کره را به آب و شیر را اضافه می‌کنیم و با قاشق هم می‌‎زنیم تا مواد یکدست مخلوط شود.

۳- در نهایت آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کردیم به مایه اضافه می‌کنیم و با قاشق هم می‎زنیم.

۴- غلظت مخلوط باید به حدی برسد که وقتی سیب‌های آماده شده را داخلش گذاشتیم مایه به سیب بچسبد. سیب‌ها را حلقه می‌کنیم و قسمت هسته را درمی‌آوریم.

۵- یک قاشق باقی مانده شکر و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم و روی سطح سیب می‌مالیم. حلقه‌های سیب را روی هم قرار می‌دهیم.

۶- در نهایت دو حلقه سیب روی هم را داخل مایه پنکیک می‌بریم تا به مواد آغشته شود.

۷- کف ماهیتابه را با کمی کره چرب می‌کنیم و وقتی داغ شد سیب‌های آغشته به مایه را داخلش می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم و در ماهیتابه را هم می‌گذاریم تا پنکیک مغز پخت و طلایی شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.