اتفاقاتی باعث شد که برخی از یاران حضرت سید الشهدا (ع) نتوانند تا پایان همراه ایشان باشند و در نیمه های راه امام حسین (ع) را تنها بگذارند.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، عالِمی را پیدا نمی‌کنید که در طول تاریخ عملکرد درخشانی داشته باشد اما با زیارت عاشورا مأنوس نباشد. زیارتی که بسیاری از بزرگان پیشرفت معنوی و طی کردن درجات عرفانی خود را مدیون خواندن آن دانستند. زیارت عاشورا حاوی مطالب فراوانی است. متن این زیارت ابتدا با سلام به اهل بیت (ع) آغاز و به لعن علیه دشمنان اهل بیت (ع) ختم می‌شود.


بیشتر بخوانید


در نظر داریم که محرم امسال، متن زیارت عاشورا را کمی بیشتر مورد بررسی قرار دهیم و به ابعاد مختلف آن توجه کنیم که در ۱۰جلسه مجموعه تلاش‌های ما با عنوان «آموزه‌های عاشورایی» تقدیم حضور شما مخاطبان می‌شود. در خصوص آموزه‌های عاشورایی با حجت الاسلام و المسلمین تبریزی کارشناس مذهبی و پژوهشگر دینی گفت‌وگو کردیم.

حجت الاسلام و المسلمین تبریزی در این جلسه از آموزه‌های عاشورایی، به مقام تسلیم اشاره کرد.

وی بیان کرد:در جلسه اول آموزه‌های عاشورایی به موضوع شناخت امام اشاره کردیم. پس از شناخت امام موضوع تسلیمِ فرمان امام بودن، مطرح می‌شود. تسلیم اوامر امام بودن، تبعیت از امام را به همراه دارد. آنچه که باعث شد عده‌ای یار امام باشند و عده‌ای دشمن حضرت، تبعیت نکردن بود. عده‌ای هم در کربلا بودند، اما نتوانستند تا پایان با ایشان بمانند. مواردی هست که باعث می‌شود انسان تا پایان با پیشوایش بماند و از ایشان دور نشود.

در ادامه می‌توانید ویدئو صحبت‌های حجت الاسلام و المسلمین تبریزی در این خصوص مشاهده کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار