به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، ، مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی در آیین افتتاح این آشپزخانهها گفت: این اقدام از ایام غدیر آغاز شد به طوری که ۱۲۰ هزار پرس غذای گرم و بیش از ۵ هزارو ۳۰۰ سبد غذایی بین نیازمندان آغاز شد.
بیشتر بخوانید
او گفت: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا و توزیع نکردن غذای نذری، نذورات مردمی در قالب طرح رزمایش همدلی و مواسات جمع آوری و به صورت غذای گرم یا سبد غذایی بر اساس نوع نذورات مردم از طریق کمیته امداد جمع آوری و بین نیازمندان توزیع میشود.
مجید الهی راد افزود: امسال در ایام ماه محرم و صفر با مشارکت خیران مرحله دوم رزمایش ایران همدل در قالب "اطعام واحسان حسینی" برای ارائه خدمات اثربخشتر به نیازمندان اجرا گذاشته شده است.
او اضافه کرد: در مرحله نخست این رزمایش، ۴۳ آشپزخانه در استان راه اندازی شد که در آن مرحله ۲۴۰ هزار پرس غذای گرم و بیش از ۳۰ هزار بسته غذایی بین نیازمندان توزیع شد.
انتهای پیام/ه