به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیله گوشت مرغ از جمله خوشمزهترین قسمتهای مرغ است که به هر شکلی طبخ شود لذیذ و مورد پسند کوچک و بزرگ است. فیله مرغ را به صورت گریل، تنوری، سوخاری و در انواع سالاد و پاستا میتوانید استفاده کنید، اما یک طرز تهیه خوشمزه فیله مرغ طبخ آن با سس سیر و رزماری است، یک دستور پخت لذیذ رستورانی و باب طبع. یکی از انواع غذاها با فیله مرغ و قارچ یا بدون قارچ طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر و قارچ خوشمزه و رستورانی است.
مواد لازم برای ۶ نفر
فیله مرغ: ۱۲ عدد
لیمو ترش: ۲ عدد
آب مرغ: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار (یا یک لیوان آب و یک عدد عصاره مرغ آماده)
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو تازه: ۸ قاشق غذاخوری
آرد نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۱۰ حبه
جعفری ساطوری خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
رزماری: ۳ شاخه
کره: ۷۰ گرم
پودر دانه فلفل سیاه تازه: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا فیله مرغ را به صورت رژیمی گریل کنید. ابتدا برای گرفتن بوی زهم مرغ آن را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر و مزهدار مخلوط کنید. کف تابه رژیمی یا چدنی را با کمی روغن یا کره چرب کنید و سپس فیلهها را در تابه بچینید و گریل کنید. وقتی دو طرف فیلهها گریل شد سیر له شده و شاخههای رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
در یک ماهیتابه آرد نشاسته ذرت را بریزید و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. حالا آبلیمو و آب مرغ را به آن اضافه کنید. مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوامی رقیقتر از فرنی برسد، سپس سس آماده شده را روی فیلههای مرغ سرخ شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزهها به خورد هم بروند.
لیموترشها را نازک برش زده و روی مرغها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ سرخ شده با کره را هم به این ترکیب اضافه کنید. خوراک فیله مرغ با سس سیر رستورانی را با انواع پاستا یا سبزیجات گریل شده سرو و میل کنید. این غذا را با سس قارچ هم میتوانید درست کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/