برخی مواد غذایی با وجود خوشمزه و مقوی بودن می‌توانند سلامت افراد را نیز تهدید کنند.

 

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی مواد غذایی در حالی که می‌توانند مقوی و خوشمزه باشند، در برخی شرایط سلامت بدن را تهدید می‌کنند. همه افراد باید در شستشو و پخت مواد غذایی دقت زیادی داشته باشند که به بیماری‌های مختلف گرفتار نشوند.

در ادامه به تعدادی از این نوع مواد غذایی خوشمزه  اما خطرناک اشاره شده است؛ 

تخم مرغ

اگر تخم مرغ به طور صحیح پخته نشود، می‌تواند به منبع عفونت ناشی از باکتری سالمونلا تبدیل شود.

قارچ‌ها

بسیاری از گونه‌های قارچ سمی هستند و می‌توانند منجر به مسمومیت یا مرگ شوند.

سبزیجات

کلم بروکلی، کاهو، اسفناج و شابانک می‌توانند عفونت‌هایی مانند اشریشیا کلی به همراه داشته باشند.

قهوه

این نوشیدنی منجر به زرد شدن دندان ها، کم آبی و اختلال در خواب می‌شود.

تن ماهی سفید

برای نوزادان و جنین مضر است، زیرا این ماده غذایی بر سیستم عصبی تأثیر منفی می‌گذارد.

بادام زمینی

طبق تحقیقات، این محصول یکی از شایع‌ترین دلایل مرگ ناشی از آلرژی‌های غذایی است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار