دانشمندان آمریکایی در مطالعات خود به یافته‌های جدیدی درباره تاثیر آب و هوا و رطوبت بر شیوع ویروس کرونا دست یافتند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،یکی از شاخص‌ترین راه‌های انتقال ویروس کرونا قطرات تنفسی است که هنگام عطسه، سرفه و حرف زدن وارد محیط می‌شوند و سرانجام ویروس با آلوده کردن افراد باعث ایجاد بیماری می‌شود.

در جدیدترین مطلعات، دانشمندان در دانشگاه میسوری آمریکا فهمیدند که ویروس کرونا در هوای مرطوب، ۱۹ برابر هوای خشک ماندگاری بیشتری دارد همچنین قطرات تنفسی آلوده به ویروس در آب و هوای مرطوب می‌توانند فاصله پنج متری را طی کنند.

این دانشمندان اشاره کردند که هوای مرطوب در گسترش ویروس کرونا نقش مهمی دارد، اما بر خلاف آن هوای خشک همراه رطوبت کم با تبخیر سریع قطرات مانع ماندگاری ویروس کرونا می‌شود.

البته اندازه قطرات تنفسی نیز مهم محسوب می‌شود همچنین مشاهده شده  است که در دم و بازدم یک انسان قطرات تنفسی با اندازه‌های متفاوت قابل مشاهده هستند و میانگین قطرات را ۵۰ تا ۱۰۰ میکرومتر در نظر گرفته اند. این قطرات تنفسی شامل انواع مواد مانند آب، نمک، پروتئین هستند  همچنین می‌توانند حامل ویروس نیز باشند.

آن‌ها در آزمایشی متوجه شدند هنگامی که رطوبت نسبی صفر است، قطرات با افزایش دما، زمان کمتری در هوا هستند  و مسافت کمتری را طی می‌کنند، اما در رطوبت نسبی حدود ۵۰ درصد، قطرات زمان بیشتری را در هوا سپری می‌کنند و می‌توانند حدود ۱۲ ثانیه ماندگار شوند.

همانطور که بار‌ها اشاره شد ماسک یکی از مهمترین ابزار برای جلوگیری از آلودگی به ویروس کروناست و می‌توانند راه ورود قطرات تنفسی آلوده به ویروس را مسدود کند و حافظ سلامتی شما شود.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار