به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرانک قدسی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان هم در این نشست با اشاره به ۲۲ مرداد سالروز تاسیس تشکلهای مردم نهاد، این روز را فرصتی برای قدردانی از نهادهای مردمی دانست که بدنبال کاهش آسیب و افزایش مشارکت اجتماعی در راستای توانمندسازی جامعه بویژه مناطق حاشیهای در همه عرصهها هستند.
قدسی به نقش خبرنگاران در نمود و بروز بیشتر فعالیت تشکلها هم اشاره کرد و افزود: مردم باید در جریان این خدمات به صورت خودجوش و رایگان انجام میشود، قرار گیرند که این وظیفه و رسالت اصلی اهالی رسانه است.
او به فعالیت ۵۸۳ تشکل مردم نهاد در استان اشاره کرد و یادآور شد: از این تعداد مجوز ۱۳۷ تشکل توسط استانداری، ۱۰۲ فقره در فرمانداریها، ۸۷ فقره در سازمان تبلیغات، ۳۵ فقره اداره کل ورزش و جوانان، ۲۱ فقره اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۵ فقره فرماندهی انتظامی و ۲ فقره هم دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
قدسی اضافه کرد: تعداد این تشکلها در یک سال اخیر افزایش قابل ملاحظهای داشته است که در ۱۴ حوزه از فرهنگی و هنری و قرآنی تا عمرانی و فناوری فعالیت دارند و از سه ویژگی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی بودن برخوردار هستند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با بیان اینکه کار این تشکلها جهادی و داوطلبانه است و از آنجا که از جیب خودشان هزینه میکنند، گفت: اعتماد مردم به این تشکلها به واسطه همین است که خودجوش بوده و به وسیله مردم، با مردم و برای مردم فعالیت میکنند.
او تاکید کرد: ۹ دفتر تسهیل گری هم در استان فعال است که کردستان به عنوان یکی از ۲۱ استان کم برخوردار و نیمه برخوردار کشور از این ظرفیت بهرهمند شده و هدف اصلی آن تقویت مطالبهگری و مسوولیتپذیری در محلات حاشیهای است.
انتهای پیام/ع