به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علی کریمی رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت : کلاهبرداران سایبری ابتدا اقدام به درج آگهی کاریابی با عنوان نیاز به حسابدار، کارگزار امور اداری با ادعای کسب درآمد بالا، در شبکههای اجتماعی میکنند که متاسفانه خیلی از جوانان جویای کار فریب اینگونه افراد را میخورند.
او گفت : وقتی قربانی به فرد درج کننده آگهی تماس میگیرد، عنوان میکنند که یک شرکت فروش محصولات خارجی نیاز به حسابدار و فاکتورنویس دارد که تمام فروش روزانه را به حساب وی (فرد جویای کار) واریز میکند این در حالی است که پولی که واریز میشود به حساب همین فرد پولی است که از حساب دیگران برداشت میشود و فرد استخدام شده باید از طریق صرافی آنلاین اقدام به خرید ارز مجازی یا طلا و جواهر کند و به آدرس شرکت ارسال کند.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه افزود: قربانیان با توجه به سادگی این کار و مدارک بالا فریب میخورند مدارک خود را اسکن میکنند اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه میدهند بدون هیچ اطلاع و آگاهی از مجرمانه بودن این کار همکاری خود را با مجرمان آغاز میکنند که متاسفانه در آینده خود این فرد مجرم شناخته میشود.
او ادامه داد: مجرمان از حسابهای دیگران سرقت و به حساب قربانیان واریز میکند و در مقابل ارز دیجیتال دریافت میکنند که اینکار باعث میشود بعد از مدتی حساب بانکی حسابدار استخدام شده، مسدود شود و به عنوان متهم به کلاهبرداری اینترنتی تحت تعقیب قرار گیرد.
کریمی به کاربران و افراد جویای کار گفت: آگاهیهای استخدامی را به دقت بررسی کنند، حتما آدرس شرکت را بگیرند و به صورت حضوری به آنجا مراجعه کنند و از ثبت شرکت مطمئن شوند.
او افزود: کارجویان به هیچ وجه اسکن مدارک هویتی خود را برای افرادی که نمیشناسند ارسال نکنند، چون که ممکن است با این مدارک اقدامات مجرمانه انجام دهند و چنانچه برای هر کدام از هم استانی و شهروندان در استان مشکلی پیش آمد میتوانند سریع به پلیس فتا اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود .
انتهای پیام/د