به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جمال سلمانی جانشین انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به وجود امنیت مطلوب در سطح استان، گفت : متاسفانه علی رغم این امنیت مطلوب، احساس امنیت خوبی در سطح استان وجود ندارد و باید بر روی رفعای مشکل متمرکز شویم.
او گفت : در حال حاضر استان در حوزه برخی جرائم مهم از جمله قتل رتبه نوزدهم و سرقت رتبه یازدهم کشور را داراست و جزو استانهای میانی به لحاظ بسیاری جرائم هستیم، اما متاسفانه احساس امنیت آنطور که باید در استان وجود ندارد.
جانشین انتظامی استان کرمانشاه از افزایش دو درصدی مجموع جرائم استان در سال جاری خبر داد و افزود: بخشی از این موضوع به افزایش ۱۲ درصدی سرقتهای استان برمیگردد که علت عمده آن هم عدم جمع آوری معتادان متجاهر در دوران شیوع کرونا است.
او افزود: در دوران شیوع کرونا به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی امکان جمع آوری معتادان متجاهر فراهم نبود و این افراد در سطح جامعه سرگردان بودند و همین امر موجب شد تا در چهار ماهه ابتدای سال شاهد افزایش ۱۲ درصدی سرقتهای استان باشیم.
سلمانی ادامه داد: ۶۱ درصد سرقتهای استان سرقت خرد است که عمدتا توسط همین معتادان متجاهر صورت میگیرد.
او با اشاره به جمع آوری تعدادی از معتادان متجاهر در نیمه دوم تیر ماه گفت: همین امر باعث شد تا در ۲۰ روز ابتدای مرداد شاهد کاهش شش درصدی سرقتهای استان باشیم و این نشان از تاثیرگذاری جمعآوری این افراد در کاهش موارد سرقت است.
جانشین انتظامی استان ادامه داد: امسال در بسیاری سرقتها از جمله سرقت منزل ۲۱ درصد، سرقت احشام ۱۵ درصد و کیف قاپی ۳۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته ایم.
او در تشریح اولویتهای پلیس در سال جاری، برخورد با اراذل و اوباش را خط قرمز پلیس عنوان کرد وافزود: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده و بسیاری قلیانسراها که مرکز عمده تجمع این افراد است، با توجه به دستورالعمل ستاد کرونا پلمب شده است.
جانشین انتظامی استان کرمانشاه گفت: قطعا پلیس با افرادی که بخواهند نظم و آرامش جامعه را برهم بزنند برخورد سخت و قاطعانهای خواهد داشت.
سلمانی اشارهای هم به آمار تیراندازی در استان داشت و با بیان اینکه تعداد موارد آن نسبت به پارسال تغییر چندانی نداشته، گفت: علت عمده تیراندازیهای استان مسائل و مشکلات خانوادگی و مالی است.
او افزود: خوشبختانه در استان قتل و جرم و جنایت زنجیرهای نداریم و عمده جرائم مانند تیراندازی هم به دلیل آستانه تحمل پایین مردم حادث میشود که جا دارد دستگاههای فرهنگی و مسئولین مربوطه در بحث ارتقا آرامش افراد و کنترل خشم فعالیت بیشتری داشته باشند تا بر اثر خشم آنی شاهد جرم و جنایت در سطح جامعه نباشیم .
انتهای پیام/د