معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مشکل به وجود آمده در خصوص کمبود آرد در برخی شهرستان‌ها باید سریع رفع شود تا مردم دغدغه نان نداشته باشند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ماندانا زنگنه  معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان در کارگروه آرد و نان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به واسطه حضور کشور در جنگ اقتصادی مردم استان هم مانند سایرنقاط کشور با مشکلاتی رو به رو شده‌اند و این بر کسی پوشیده نیست اما نباید گذاشت با ایجاد برخی مشکلات در حمل و نقل و کم شدن آرد دغدغه نان هم به مردم اضافه شود و شرکت برنده مزایده حمل و نقل آرد به استان در این خصوص نقش مهمی دارد.

او  افزود: یکی از مشکلات مطرح شده در حمل و نقل آرد بعد مسافت در سیستان و بلوچستان و کمبود ماشین از سوی شرکت حمل و نقل متولی این امر است که با توجه به اهمیت تامین نان مردم با شرکت ایران خودرو توافقی انجام شده تا برای حمل کالاهای اساسی از جمله آرد خودروهایی را با هزینه ای کمتر و با پلاک چابهار به استان تحویل دهند تا فقط در این منطقه موظف به جابجایی این کالاها باشند.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: به دلیل فرهنگ مردم استان نان به قوت قالب مردم این منطقه تبدیل شده است.

او  افزود: شرایط آرد در برخی از شهرستان‌های سیستان و بلوچستان بحرانی است و این موضوع باید به طور ویژه مورد بررسی قرار گیرد تا کمبودهای موجود برطرف شوند و استان به حالت عادی باز گردد.

زنگنه ادامه داد: شرکت حمل و نقل متولی آرد سیستان و بلوچستان تنها ۲۵ دستگاه خودرو به این منطقه اختصاص داده اما اگر به وسعت استان دقت شود می توان گفت این تعداد جوابگو نیاز منطقه نیست.

او ادامه داد:‌ نباید غافل شد که با راه اندازی خط ریلی چابهار به زاهدان که می توان بخشی از آرد را از این طریق حمل کرد که در این خصوص هزینه های این شرکت هم کمتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس نیز در این نشست گفت: این شرکت ۶۲ درصد آرد کشور را تامین می‌کند و سیستان و بلوچستان هم جز ۱۶ استانی است که وظیفه تامین آرد آن به این شرکت محول شده و این امر در حال حاضر با ۲۵ دستگاه خودرو در حال انجام است.

پیمان اسراری افزود: برای بهتر و راحت تر شدن حمل و نقل آرد وسهولت در تهیه آن نرم افزار جامع حمل و نق آرد طراحی شده و این نرم افزار به طور پایلوت در تهران و استان البرز اجرا می شود.

او   ادامه داد: در صورت موفقیت به طور کلی در اختیار خبازی ها قرار خواهد گرفت و هر واحد از طریق این نرم افزار می تواند در خواست آرد دهد و خودروی حامل آرد را به طور آنلاین تا رسیدن به واحد مورد نظر رصد کند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار