به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان برنجی شمالی شیرینی سنتی آملیهاست که هر وقت شادی در راه باشد میپزند. مثل عید نوروز، عروسی و یا موقعی که کسی به سفر زیارتی رفته باشد. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم:
۱ پودرقند ۱ پیمانه
۲ بکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری
۳ وانیل کمی
۴ زرده تخم مرغ ۲ عدد
۵ آرد برنج ۳ پیمانه الک شده
۶ پودر هل ۲ قاشق مرباخوری
۷ آرد سفید ۱ پیمانه الک شده
۸ مخلوط روغن و کره ۲ پیمانه
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن میزنین تا کاملا پوک بشه.
زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه میکنیم کمی میزنیم و بعد همزن و خاموش میکنیم.
هل و بکینگ پودر و اضافه میکنیم.
حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است. ابتدا نصفشو یکباره اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم و مابقی آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم.
این خمیر حتما باید تو یخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت کنه.
خمیر و شلتر بر میداریم، چون تو استراحت سفت میشه.
بعد از ۱۲ ساعت، گلولههای کوچیک از خمیر برداشته تو سینی فر میچینیم. احتیاجی به کاغذ روغنی هم نیست.
روی شیرینی رو میتونیم مهر بزنیم و خرفه بپاشیم.
درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.
نکاتی جهت پخت بهتر نان برنجی شمالی:
نکته ۱: زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد شیرینی حاضره میزاریم کاملا خنک بشه از سینی جدا میکنیم.
نکته ۲: بافت شیرینی نباید خشک باشه پس تو اضافه کردن آرد دقت کنید و حتما زمانش تو فر چک بشه.
نکته ۳: اگر خمیر بعد استراحت شل بود آرد شیرینی پزی اضافه بشه دیگه آرد برنج استفاده نمیکنیم.
نکته ۴: کره محلی دوغش گرفته بشه.
نکته ۵: روغن جامد حتما صاف بشه.
نکته ۶: یه سری از شیرینی رو ساده و یه سری رو زعفرانی درست کردم.
نکته ۷: من مهر نزدم با ماسوره ساده روش چند تا خط انداختم.
منبع: کیک یار
انتهای پیام/