به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه کیک شیفون دورنگ آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه
۱ تخم مرغ ۴ عدد
۲ آرد ۲ لیوان سرپر
۳ بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
۴ وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
۵ شکر ۱ لیوان
۶ شیر ولرم ۱ لیوان
۷ روغن ۱/۲ لیوان
طرز تهیه
اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم.
سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه میزنیم.
تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...
زرده تخممرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود.
روغن مایع و در آخر شیر را اضافه میکنیم...
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه میزنیم...
حالا سفیده را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
مواد را در قالب میریزیم و به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۰ درجه میگذاریم...
برای قسمت شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو برداشتم و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کردم.
منبع: کیک یار
انتهای پیام/