در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی بهشتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  شیرینی بهشتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی:

۱.  آرد ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه و یک سوم پیمانه
۲.  پودرقند ۱۰۰ گرم یا دوسوم پیمانه
۳.  وانیل کمی
۴. روغن جامد ۱۰۰ گرم یا نصف پیمانه
۵.  روغن مایع ۲۵ گرم یا دو قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. شیرینی کرکی یکی از شیرینی‌های مناسب برای عید نوروز به شمار می‌رود.

ابتدا روغن و پودر قند را با همزن می‌زنیم تا کرم و کشدار شود.

وانیل را اضافه می‌کنیم و مجدد هم می‌زنیم.

آرد را سه بار الک می‌کنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.

همزن را کنار گذاشته، روغن مایع را اضافه می‌کنیم و با دست خمیر را ورز می‌دهیم.

نکته قابل توجه اینکه شما در این مرحله می‌توانید به مایه شیرینی زعفران، پودر کاکائو، یا حتی رنگ خوراکی اضافه کنید، تا شیرینی‌های خوشگلتر باشید.

خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه می‌ریزیم، من از ماسوره بزرگ بامیه استفاده کردم.

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی‌ها رو با قیف می‌زنیم، روش پودر پسته یا تخم خرفه می‌ریزیم، در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم.

صبر کنید شیرینی‌ها سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید.

نکته قابل توجه در این شیرینی فقط الک کردن آرد و پودر قند هستش.

منبع: کیک یار

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.