در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک یخچالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

بسکویت پتی بور ساده ۴ بسته
شیر ۳ لیوان
شکر نصف پیمانه میتونید بیشتر بریزید
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد شیرینی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات ۵۰ گرم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

آردهارو باهم مخلوط و الک میکنیم، شیر، شکر، پودر کاکائو، شکلات رو روی حرارت ملایم میزاریم دائم هم میزنیم تا ته نگیره و به غلظت فرنی برسه، کره رو هم در آخر اضافه میکنیم، از قالب کمربندی استفاده کردم، یک طرف بسکویت ساده رو مواد شکلاتی ریختم و یک بسکویت شکلاتی روش گذاشتم و به دیواره‌ی قالب تکیه دادم و دور تا دور و وسط هارو به همین شکل پر میکنیم، در آخر از مواد شکلاتی روی بسکویت‌ها میریزیم و داخل یخچال میزاریم بهتره شب تا صبح و به دلخواه تزیین میکنیم که من با گاناش تزئین کردم.

تو انواع قالب میتونید درست کنید. میتونید بسکویت رو خرد کنید بریزید تو مواد شکلاتی و همچنین میتونید با پودینگ شکلاتی آماده هم این کیک رو درست کنید، به همین سادگی کیک آماده هست جاتون.

منبع: khaneye deser

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
.shadi
۰۶:۴۹ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹
Khili hm aliiiii
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
هربسکوبت رو میشه استفاده کردراهنمایی کنید ممنون میشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
نه فقط بیسکویت پتی بور، پتی مانژ و... که خیلی نازک هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
هربسکوبت رو میشه استفاده کردراهنمایی کنید ممنون میشم