![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جمشید معینی معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری استان فارس با اشاره به برگزاری دومین جلسه کمیته فنی سرمایهگذاران گردشگری با حجم سرمایهگذاری به مبلغ بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال گفت: دومین جلسه با عنوان کمیته فنی بررسی طرحهای سرمایهگذاری استان فارس با موضوع درخواست متقاضیان ساخت طرحهای گردشگری با نمایندگان تشکل صنفی، حقوقی و کارشناسان مربوطه برگزار شد.
او، بیان کرد: در این جلسه تعداد ۱۴ طرح با موضوعات هتل، مجتمع گردشگری عمومی، تفرجگاه، سفره خانه سنتی، و اقامتگاه سنتی، متعلق به شهرستانهای شیراز، کازرون، لارستان و سپیدان مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد، با صدور موافقت اصولی تعداد ۱۰ طرح با حجم سرمایهگذاری به مبلغ بیش از ۲۰ هزارمیلیارد ریال و تعداد اشتغال ۴۴۶ نفر موافقت و مابقی طرحهای منوط به تکمیل پرونده رفع نواقص شد.
معینی تصریح کرد: تعداد ۱۷ طرح که نیاز به تمدید مجدد، تغییر عنوان طرح و یا تغییر نام مالک بود، به استحضار اعضای کمیته فنی رسید و مورد موافقت قرار گرفت.
انتهای پیام/ت