معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به وجود هشت دفتر تسهیل گری در سطح استان اشاره کرد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، خلیل جلیلی معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به وجود هشت دفتر تسهیل گری در سطح استان، گفت : از این تعداد شش دفتر در شهر کرمانشاه، یک دفتر در شهرستان هرسین و یک دفتر در شهرستان اسلام آبادغرب مستقر است.

او گفت : از تعداد هشت دفتر موجود در سطح استان، دو دفتر بنابه دلایلی غیرفعال شده اند که فعالسازی مجدد آن‌ها در دستور کار مسئولین مربوطه قرار گرفته و قرار است یکی از این دفاتر به جهاد دانشگاهی کرمانشاه واگذار شود.

جلیلی افزود: از هشت دفتر موجود، در حال حاضر مسئولیت یک دفتر با جهاد دانشگاهی است و با واگذاری این دفتر جدید، تعداد دفاتر تسهیل گری جهاد دانشگاهی به دو مرکز افزایش می‌یابد.

این مسئول در تشریح نحوه فعالیت این دفاتر، گفت: دفاتر تسهیل گری همانطور که از نامشان مشخص است وظیفه تسهیل گری در امور مربوط به حاشیه‌های شهر را دارند.

او افزود: کارشناسان اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، شهرسازی، مددکاری اجتماعی و ... در این دفاتر مستقرند و در ابتدای کار شروع به شناسایی مشکلات منطقه حاشیه‌ای تحت پوشش کرده و سپس بر اساس اولویت بندی صورت گرفته در خصوص یافتن راهکار رفع این مشکلات با همکاری و همراهی مردم حاشیه نشین تلاش می‌کنند.

جلیلی ادامه داد: کارشناسان این دفاتر ابتدا به مدت شش ماه اقدام به جمع آوری داده‌ها از نقاط مختلف منطقه حاشیه‌ای کرده و سپس بر اساس داده‌های به دست آمده مشکلات منطقه را اولویت بندی می‌کنند و سپس در جلسات با معتمدین آن مناطق و مسئولین مربوطه در خصوص پیدا کردن راه حل برای رفع مشکلات منطقه اقدام می‌کنند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه افزود: این دفاتر همچنین کارگاه‌های آموزشی مختلف برای مردم حاشیه نشین در حوزه‌های مختلف برگزار کرده و از این طریق به ارتقا فرهنگ شهروندی مردم این مناطق کمک می‌کنند.

او با اشاره به اهمیت کار این دفاتر در رفع مشکلات مناطق حاشیه شهرها، گفت: این امر می‌طلبد توجه ویژه‌تری به این دفاتر و فعالیت‌های آن‌ها صورت گیرد و به نظر می‌رسد توسعه کمی و کیفی این دفاتر در مناطق حاشیه نشین کلانشهر کرمانشاه ضروری است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.