به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بسبوسه شکم پر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا یک قاشق چایخوری وانیل شکری
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه شکر
یه بسته خامه (۱۷۰ گرم)
یک پیمانه آرد سمولینا
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- تخم مرغها رو با شکر و وانیل بزنید وقتی خامهای رنگ شد. بقیهی موادو اضافه کنید و بزنید. در آخر، آرد سمولینا رو اضافه و با لیسک مخلوط کنید بزارینش. نصفی از موادو داخل قالب میریزیم و روشو صاف میکنیم و میزاریمش توی فر تا بپزه بعدش از فر درش میاریم میزاریم خنک شه.
۳- ما بینشو با "چاشنی مورد علاقه مون" پر میکنیم:
۲ پیمانه آب
۲ پیمانه شیر خشک
یک پیمانه شکر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته
۴ عدد پنیر کیبی
همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا حالت فرنی بشه بعد از روی حرارت برمیداریم بهش یه بسته خامه اضافه میکنیم و روی لایهی اول میریزیم. مخلوط باقیمانده رو روی فلینیگ میریزیم؛ و قالب رو داخل آخرین قفسهی فر میزاریم و فقط حرارت بالا را روشن میکنیم تا روش طلایی شه و لایهی بالایی بپزه. روشو میتونین شربت بار بریزین. خنک که شد به قطعات مربعی برشش میدیم و نوش جان میکنیم.
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/