مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربايجان شرقي از شروع مجدد عملیات احداث تصفیه خانه فاضلاب هشترود خبرداد و گفت: گره این طرح با مشارکت صندوق توسعه ملی باز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،علیرضا ایمانلو مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربايجان شرقي در نشست بررسی مشکلات آبفای هشترود گفت: با هزینه چهار میلیارد تومان تصفیه خانه آب شهر نظرکهریزی هم تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید و مردم این شهر آب شرب سالم و بهداشتی و استاندارد را در خانه‌های خود مصرف خواهند کرد.

او همچنین دستور داد تا آب شرب مصرفی روستای علی آباد از شهر هشترود تزریق شود.

او متوسط سرانه آب برای هر فرد را ۱۵۰ لیتر در شبانه روز اعلام کرد و گفت: این رقم در تبریز ۲۲۰ لیتر بوده حتی برخی مواقع به علت کرونا مصرف تا ۲۶۰ لیتر نیز افزایش می‌یابد و امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا، مصرف آب در تبریز ۳۸ درصد افزایش یافت.
ایمانلو با بیان اینکه مشکل قطعی آب را در تبریز مرتفع شده است، گفت: ۶۰ درصد آب تبریز از زرینه رود و مابقی از چاه‌ها و سد نهند تامین می‌شود، اما برای حل قطعی آب شرب تبریز، انتقال آب ارس ضروری است.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربايجان شرقي در ادامه به صرفه جویی ۱۰ تا ۱۵ درصدی در مصرف آب توسط مشترکین و رعایت الگوی مصرف تاکید کرد و از شهروندان خواست توصیه‌های شرکت آب و فاضلاب استان را جدی بگیرند تا در خصوص آب مصرفی دچار مشکل نشویم.

امین امینیان فرماندار هشترود هم گفت: آب استحصالی برای هر خانوار روستایی ۶۰۰ لیتر در روز است که خواستار ایجاد کنتور‌های حجمی توسط شورا‌ها و دهیاران و مدیریت توزیع آب هستیم تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.

او گفت: ۵۰ میلیارد تومان برای احداث و ادامه ساخت تصفیه خانه فاضلاب هشترود در نظر گرفته شده است، اما فعلا اختصاص نیافته است.

سید حمزه امینی نماینده مردم هشترود و چاراویماق در خانه ملت هم گفت: بوی نامطبوع فاضلاب همچنان مردم هشترود را آزار می‌دهد.

او گفت: متاسفانه چندین سال است که فاضلاب‌های خانگی به رودخانه وسط شهر ریخته می‌شود که این کار علاوه بر بوی بد در فصل تابستان باعث بروز برخی امراض نیز می‌شود.

او تکمیل تصفیه خانه فاضلاب و اجرای فاضلاب مدرن شهری را شد و گفت: متاسفانه جاری شدن فاضلاب‌های خانگی به رودخانه مشکلات زیست محیطی را نیز به دنبال دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خواستار در ادامه گفت: آب شرب شهر هشترود که از سد سهند تهیه می‌شود پس از تکمیل و آبگیری سد کلقان از این سد تهیه خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار