رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کارساز نبودن داروهای ايرانی مقابل کرونا شايعه است و در رمدسیویر ایرانی برخلاف شایعات کورتون وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: هنوز داروی خاصی که به طور قطعی بتوان گفت در درمان بیماری کرونا موثر بوده شناسایی نشده است، البته برخی از داروها در درمان کمک کننده هستند .

او با اشاره به اینکه هیدروکسی کلروکین از پروتکل درمانی خارج شده است، افزود : در حال حاضر اکتمرا و رمدیسیویر برای بیماران  کرونایی تجویز می‌شود و داروی رمدیسیویر بین همه بیمارستان‌های دانشگاهی که بیمار کرونایی را پذیرش می کنند توزیع شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ظرف یکی دو هفته آینده کلاً از تولیدات داخلی نیاز دارویی بیماران کرونایی را تامین خواهیم کرد، افزود: این داروها در بیمارستان بر اساس پروتکل های خاصی تجویز می شود و کمبودی وجود ندارد.

رمدیسیویر ایرانی هنوز وارد چرخه مصرف نشده است

شانه ساز با بیان اینکه کارساز نبودن داروهای ايرانی مقابل کرونا شايعه است، ادامه داد: داروهای ما به صورت سهمیه‌ای در اختیار دانشگاه ها قرار می‌گیرد ، تولیدات داخلی رمدیسیویر هنوز وارد چرخه مصرف نشده است و از داروهای وارداتی استفاده می‌کنیم، لذا نباید به شایعات توجه کرد اینکه گفته می‌شود در داروی ایرانی رمدسیویر کورتون وجود دارد شایعه‌ای بیش نیست، مردم مراقب باشند تا در دام شیادان بازار سیاه نیفتند.

فاویپیراویر به وفور در کشور تولید می شود

او با اشاره به تولید داروی فاویپیراویر در ایران افزود: این دارو وارد پروتکل درمانی آنفولانزا شده است لذا دارو به وفور در داخل کشور تولید می‌شود و برای پاییز ذخایر مورد نیاز را پیش بینی کرده‌ایم و چند صد هزار عدد در اختیار شبکه توزیع قرار گرفته است.

شانه ساز تصریح کرد: اگر بیماری به این دارو احتیاج پیدا کرد، این دارو به اندازه کافی در دسترس قرار دارد، این دارو در اختیار شبکه بیمارستانی کرونا و مراکز ۱۶ ساعته است، اگر نیاز بود برای بیماران تجویز می شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه پیک آنفولانزا را از مهرماه پیش بینی کرده‌ایم، گفت: برای مهرماه در حال برنامه‌ریزی و ذخیره‌سازی دارو هستیم و این دارو با قیمت پایین تر از نمونه وارداتی در دسترس مردم قرار خواهد گرفت و به طوری که هر دارویی که در درمان کرونا یا آنفولانزا کمک کننده باشد، ظرف مدت کوتاهی تولید می شود.

او با اشاره به اینکه ویروس کرونا ماهیت بسیار پیچیده ای دارد افزود: هنوز واکسنی که بتوان به آن اعتماد کرد در دسترس نیست، دنیا نتوانسته به این فرمول برسد، در ایران چند شرکت دانش بنیان در حال کار بر روی این مسئله هستند، هر کشوری در ابتدا واکسن تولیدی خود را برای مردم آن سرزمین استفاده خواهد کرد.

شانه ساز با بیان اینکه گفته شده است که واکسن روسی برای ۷۳ روز می تواند ایمنی ایجاد کند،  گفت: واکسن روسی باید چهار بار در سال تزریق شود، این تعداد دفعات برای استفاده از واکسن عرف نیست لذا در کشور ما چند گروه به شیوه‌های مختلف در حال کار بر روی تولید واکسن هستند

او بیان کرد: آمریکا ،روسیه، چین و هند کشورهایی هستند که بر روی تولید واکسن کار می‌کنند و ما به روش های مختلفی در حال کار بر روی تولید واکسن هستیم و نمی‌خواهیم امید کاذب ایجاد کنیم، در مطالعات باید به ضریب اطمینان بالا دست پیدا کرد و در این صورت می توانیم نتایج اقدامات را اعلام کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دكتر. ج. د. از شهرستان بافق
۲۰:۳۹ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
البته خيلى كم بايد به انها حق داد چون رمدسيور يك داروى ايرانى نيست مواد اوليه ان را وارد ميكنند و در ايران بصورت ويال هاى تزيقى اماده مصرف در دسترس قرار ميدهند با اين اشاره كه داروسازى همين است و درست است و قرار نيست يك كارخانه داروسازى كه مثلا قرص استامينوفن ميسازد ماده اوليه استامينوفن هم خودش سنتز كند و بسازد ولى ادعاى داروى ايرانى بودن و ژست هاى سازندگى فريب كارى و عادت شده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
شايعه نيست نادانى كساني است كه بدون مطالع و تحقيق از خود نظر ميدهند همان درشت هيكل هاييكه علنى ميگويند :من ماسك نميزنم عقيده ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
از دستگاه کرونایاب چه خبر؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
دلتنگشی...خخخخ
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۷:۳۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
خیلی باحال هستین شما.
از هرگوشه، دولتمردان در حال تکذیب همه چی هستن.
فقط تکذیب. خسته نباشید دلاوران، خخخخ
Netherlands
رضا
۱۷:۲۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
من خودم دکتر هستم
اولا نیست این داروها
دوما لزوما اگه اسم دو دارو مثل هم باشه یکی نیستن شما نگاه کن خودرو ایرانی و خارجی هر دو ماشین هستند دارو هم همینطور هر دو یک دارو با یک اسم هستند ولی فرایند ساخت و استاندارد های اروپایی شدیدا از ایران قوی تر هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
چرا پزشکان متخصص عفونی داروی کلروکین را تجویز میکنن وچرا داروخانه ها دارن نسخه اش رو میپیچن ؟ کسی ناظر نیست
Netherlands
ناشناس
۱۱:۲۲ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
داروهایی که برای کرونا به مردم دادن هیچ تاثیری ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
همون نمونه روسی رو فعلا وارد کنید.از هیچی بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
دارو ؟
چرا دارو؟
مگه روسیه واکسن نساخته؟
چرا درخواست نمی‌دید ؟
میخوایید وایسید داروهاتونو بفروشید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
خود آقای دکتر حریرچی و آقای دکتر مردانی گفتن کورنا هیچ دارویی نداره.
حالا شما میگید داروی ایرانیش کورتون نداره؟!!!!!!
آخرین اخبار