به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کلم قرمز را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ عدد کلم بنفش متوسط
۱ فنجان سرکه
۱ فنجان جعفری ساطوری شده
۱ فنجان گردو ریز خرد شده
۱ فنجان ذرت کنسرو شده (اختیاری)
۱ کاسه ماست
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
۳ تا ۴ حبه سیر
فلفل، نمک به مقدار لازم
آب
طرز تهیه:
۱) کلم را شسته و خرد کرده و در یک ظرف گود بریزید.
بیشتر بخوانید
۲) سرکه را روی کلم بریزید و به اندازه کافی روی آن آب بریزید (به اندازهای که تقریبا هم سطح کلم بشه) روی حرارت قرار بدید و تا نیم شدن کلم اون رو بجوشانید... فقط زیاد نرم نشه که رخ سالادتون جالب نمیشه. اون رو آب کش کنید و کنار بگذارید تا آبش کامل جمع بشه.
۳) سیر خرد شده را با مایونز مخلوط کنید.
۴) کلمهای نرم شده رو با جعفری و ذرت و ماست و مایونز با هم میکس کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
۵) گردو رو میتونید به صورت خرد شده در سالاد مخلوط کنید یا روی سالاد به عنوان تزیین استفاده کنید.
منبع:ashpazi_mehmoni
انتهای پیام/