در گزارش زیر طرز تهیه سالاد کلم قرمز را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کلم قرمز را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ عدد کلم بنفش متوسط
۱ فنجان سرکه
۱ فنجان جعفری ساطوری شده
۱ فنجان گردو ریز خرد شده
۱ فنجان ذرت کنسرو شده (اختیاری)
۱ کاسه ماست
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
۳ تا ۴ حبه سیر
فلفل، نمک به مقدار لازم
آب

طرز تهیه:

۱) کلم را شسته و خرد کرده و در یک ظرف گود بریزید.


بیشتر بخوانید


۲) سرکه را روی کلم بریزید و به اندازه کافی روی آن آب بریزید (به اندازه‌ای که تقریبا هم سطح کلم بشه) روی حرارت قرار بدید و تا نیم شدن کلم اون رو بجوشانید... فقط زیاد نرم نشه که رخ سالادتون جالب نمیشه. اون رو آب کش کنید و کنار بگذارید تا آبش کامل جمع بشه.

۳) سیر خرد شده را با مایونز مخلوط کنید.

۴) کلم‌های نرم شده رو با جعفری و ذرت و ماست و مایونز با هم میکس کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

۵) گردو رو میتونید به صورت خرد شده در سالاد مخلوط کنید یا روی سالاد به عنوان تزیین استفاده کنید.

منبع:ashpazi_mehmoni

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.