به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک هویج یکی از کیکهای خوشمزه و پرطرفدار است. ممکن است که کیک شکلاتی به مذاق بعضیها خوش نیاید، ولی کیک هویج محبوب است و میتوان در تمام مهمانیها و دورهمیها چه رسمی و چه دوستانه از آن به عنوان پذیرایی از مهمانان استفاده کرد.
کمتر کسی پیدا میشود که کیک میوهای دوست نداشته باشد. اینگونه کیکها به دلیل داشتن میوه هم طعم مطلوبی دارند و هم سالم هستند. اگر میخواهید با دستور پخت کیک هویج آشنا شوید با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
مواد لازم:
شیر سه پیمانه
شکر نصف پیمانه
کرم کارامل یک بسته
پودر نسکافه دو قاشق مربا خوری
بیسکویت یک بسته
خامه صبحانه پاکتی یک بسته (صورتی)
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
کرم کارامل، شکر، پودر نسکافه و شیر رو با هم مخلوط میکنیم. بعد میذاریم روی شعله گاز تا تمام دونههای شکر داخلش حل بشه. بعد میریزیم داخل مخلوط کن و بیسکویت، خامه و ژلاتین رو به موادمون اضافه میکنیم و همه مواد رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه. بعد مواد رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب کردیم و میذاریم سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه. اگر مخلوط کن شما تحمل گرما رو نداره بهتره بذارین شیرتون سرد بشه فقط بیسکویت رو داخل شیر گرم بریزین تا بیسکویت نرم بشه بعد همه مواد رو بریزین داخل مخلوط کن.
مواد لازم:
تخم مرغ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم(یک لیوان آرد۱۵۰ گرم میشه، دولیوان)
شکر ۳۰۰ گرم(یک لیوان شکر۲۳۰گرم ،میشه یک لیوان کامل و یک سوم لیوان کمی بیشتر)
روغن ۲۰۰ گرم (یک لیوان روغن ۲۲۰گرم ،میشه یک لیوان سرخالی)
هویج رنده شده ۱لیوان
بیکینگ پودر۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
رنده پوست لیموترش یا پرتقال ۱ق چ
دارچین نصف ق چ
گردو ریز شده ۱۰۰گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس روغن رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد هویج، رنده پوست لیمو یا پرتقال، دارچین و گردو رو به اون اضافه کنید و هم بزنید. حالا بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و بعد الک کردن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس قالب کیک یا ظرف نسوز رو کمی چرب کرده و قدری آرد ته اون بپاشید.
حالا مایه کیک رو به طور یکنواخت در قالب ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه گرم شده قرار بدید و اجازه بدید تا کیک به مدت ۱ ساعت بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود بعد نوش جان کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/