برخی روش‌ها مانند یوگا، ورزش منظم، سالم سازی رژیم غذایی، مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه می‌تواند در کاهش استرس روزانه و مدیریت شرایط بسیار کمک کننده باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استرس به طور مکرر بر بدن ما اثر می‌گذارد. اما موضوع مهم این است که تمرین کنیم با این استرس درونی مبارزه کنیم. نحوه مبارزه با استرس بسیار مهم است.

استرس اثرات مخرب و متعددی بر بدن ما می‌گذارد. برخی از این اثرات کوتاه مدت و برخی دیگر نیز بلند مدت محسوب می‌شوند. بدن ما برای مبارزه با استرس از روش‌های مختلفی کمک می‌گیرد، اما متاسفانه گاهی استرس اثرات مخرب پایداری بر سلامتی دارد.

بسیاری از ما در طول زندگی خود اسپاسم‌های عضلانی، گرفتگی‌های قلب، سردرد و معده درد‌های مقطعی را تجربه کرده ایم که به نظر می‌رسد تا حد زیادی ناشی از استرس هستند.


بیشتربخوانید


بر اساس مطالعات پژوهشگران دانشگاه سلطنتی لندن، اگرچه این استرس‌های مبتنی بر درد‌های بدنی در نگاه اول عادی به نظر می‌رسند، اما متاسفانه در بلند مدت بسیار خطرناک محسوب می‌شوند.

مطالعات این پژوهشگران نشان داده است که بی توجهی به علائم سایکوسوماتیک و بدنی می‌توانند در بلند مدت منجر به بیماری‌های مزمنی مثل زخم معده یا درد‌های عضلانی بی دلیل روشن و موجه شوند. بر اساس نتایج به دست آمده توسط این پژوهشگران، بهترین روش برای کنترل شرایط مراجعه منظم به روانشناس و بررسی شرایط سلامتی است.

برخی روش‌ها مانند یوگا، ورزش منظم، سالم سازی رژیم غذایی و مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه می‌تواند در کاهش استرس روزانه و مدیریت شرایط بسیار کمک کننده باشد. افراد می‌توانند با مشاوره مربی ورزش و پزشک علائم ناشی از استرس مانند تپش قلب را تا حد زیادی مدیریت کنند.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.