سعید کریمی مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مهاباد با اشاره به اینکه ۳۱ هزار و ۵۹۰ متر مربع به گلخانههای مهاباد اختصاص داده شده، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: در سطح گلخانههای مهاباد انواع گل شاخه بریده و گل گلدانی و محصولاتی از قبیل صیفی جات کشت شده است.
این مقام مسئول در مهاباد بیان کرد: در چند سال اخیر کشاورزان ثابت کرده اند میتوان از زمین بایر هم به تولید و اشتغالزایی رسید، اما این امرحمایت و تخصص را میطلبد، حمایتی که بخشی از آن را جهاد کشاورزی برعهده گرفته است.
بیشتر بخوانید
رتبه نخست مهاباد در آذربایجان غربی به لحاظ سطح کیفی سازه های گلخانه ای
افتتاح بزرگترین گلخانه هیدروپونیک گل رز آذربایجان غربی در مهاباد
کریمی با اشاره به اینکه متاسفانه امسال در اثر بیماری کرونا به گلخانهها و همچنین تولید کنندگان گلهای شاخه بریده خسارت قابل توجهی وارد شد، اذعان کرد: گلهای تولید شده در سطح شهرستان توسط گل فروشیهای به فروش میرسد و یا برای فضای سبز شهری یا خانگی مصرف میشوند و بخشی نیز به سایر استانها فرستاده میشوند.
او افزود: گیاهان تولید شده در فضای باز شامل گلهای شاخه بریده (رز، گلایول و داوودی) گیاهان فصلی و نشایی (مینا چمنی، جعفری، آهار، اطلسی، ابری، بنفشه، مریم گلی، همیشه بهار، شب بو و گل میمونی) است. گل و گیاهان تولید شده در گلخانه نیز شامل گل شاخه بریده رز و گیاهان آپارتمانی و گلدانی است.
این مقام مسئول با اعلام اینکه همچنین سطح زیر کشت گل محمدی در مهاباد ۳.۵ هکتار است، افزود: گل محمدی تولیدی عمدتا مصرف گلاب گیری و مربا دارند و به مصرف کارخانجات و کارگاههای عرق گیری استان میرسد و بخشی از محصول به صورت گلاب صادر میشود.
کریمی خاطر نشان کرد: افزایش کمی و کیفی محصولات و کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب از مزیتهای احداث گلخانهها به شمار میرود.
انتهای پیام / س خ