به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه جوجه کباب هاوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای جوجه کباب هاوایی:
سس کچاپ: ۱/۳ فنجان
شکر قهوه ای: ۱/۳ فنجان
سس سویا: ۱/۳ فنجان
آب آناناس: ۱/۴ فنجان
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
سرکه: یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۴ حبه
زنجبیل رنده شده: ١ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روغن زیتون: برای هنگام کباب کردن
سیخ چوبی: به میزان لازم
سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم
کدوی سبز: ۲ عدد
آناناس مربع شده: ٣ فنجان
فلفل دلمهای متوسط: یک و ۱/۲
پیاز بزرگ: ١ عدد
طرز تهیه جوجه کباب هاوایی:
ابتدا همه مواد شامل سس کچاپ، شکر قهوهای، سس سویا، نمک و فلفل، روغن زیتون، سرکه، آب آناناس، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط میکنیم و جوجهها را در مخلوط میریزیم و خوب بهم میزنیم و برای ٢-٣ ساعت در یخچال میگذاریم. سپس جوجهها را همانطور که در عکس مشاهده میکنیم یکی در میان با آناناس و فلفل دلمهای و پیاز، کدو به سیخ میکشیم و روی کباب پز یا زغال کباب میکنیم در حین کباب شدن چندین بار روغن زیتون روی آنها میزنیم و گرم سرو میکنیم.
نوش جان
منبع: ashpazi khebreha
انتهای پیام/
بهانه اش هم اینه که مواد اولیه این غذاها گیر نمیاد. امروز هم جاتون خالی قرمه سبزی داشتیم.