![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
بوکایی، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: تا کنون ۳۶۹ هزار تن گندم به ارزش ۹ هزار و ۳۲۸ میلیارد ریال از گندم کاران استان همدان به نرخ تضمینی از سوی مراکز خرید دولتی خریداری شده است.
او افزود: تا کنون بیش از ۵ هزار میلیارد ریال بهای گندم به کشاورزان پرداخت شده است و مابقی هم به حساب گندم کاران واریز خواهد شد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان ادامه داد: ۵۸ مرکز خرید گندم در سراسر استان فعال است و بعد از خریداری و تامین نیاز استان ،گندم مازاد ، به استان های تهران، البرز، گیلان ، مازندران و قم ارسال میشود.
بوکایی عنوان کرد: امسال در مجموع بیش از ۱۹۳۳ تن کلزا به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد ریال از کشاورزان استان خریداری و تاکنون بیش از ۷۵ میلیارد ریال به کشاورزان کلزاکار پرداخت شده است.
انتهای پیام/ب