به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،رضا قنبری رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت: شرکتهای دانشبنیان از ویژگیهایی همچون چابکی، فهم توامان صحیح و کابردی دستاندرکاران و متخصصان آنها از دانش و اقتصاداست.
او افزود: هم اکنون ۳۵۰ شرکت فناور و دانشبنیان در زیرمجموعه این پارک با اشتغال چهار هزار و ۵۰۰ نفر فعالیت دارند و استان خراسان رضوی پس از استانهای تهران و اصفهان سومین استان دانشبنیان کشور است.
رییس پارک علم و فناوری خراسان ادامه داد: تولید روزانه ۴۰ دستگاه ونتیلاتور (تنفس مصنوعی) در این پارک و تامین ۸۰ درصد نیاز کشور به این ابزار خاص پزشکی، نشان داد که ایرانیان نیازی به خارج از کشور ندارند و قادر هستند در شرایطی که تمام دنیا درگیر مشکل بحران کرونا شده، به راحتی نیازهای خود را با اتکا صرف بر ظرفیتهای بومی تامین کنند.
قنبری بیان کرد: بر این اساس شرکتهای دانشبنیان به معنای واقعی کلمه مایه امید و نجات شدند و در بحران پیش آمده خود و جایگاه خود را نشان دادند.
او تصریح کرد: این شرکتها به ویژه در شرایط کنونی ناشی از جمله تحریمهای ظالمانه مردم کشورمان از سوی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بحران شیوع ویروس همهگیر کرونا و تبعات مختلف ناشی از آن نشان دادند که میتوانند کشور را در طوفانها نجات دهند.
رییس پارک علم و فناوری خراسان تاکید کرد: لازم است جایگاه فعالیت و کم و کیف شرکتهای دانشبنیان بیش از پیش از سوی رسانهها برای مردم و جوانان روشن و شفاف شود و با معرفی الگوهای موفق در این حوزه همه بدانند که باید به مفهوم واقعی کار و فعالیت پرداخت تا از این طریق شاهد اتفاقات خوب در حوزه پیشرفت و توسعه کشور بود.
انتهای پیام// ف.غ