![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای مازندرانی در نوع خود بینظیرند و تعریف از آنها تمامی ندارد. اسفناج مرجی که یکی دیگر از غذاهای مازندرانی به شمار میرود، علاوه بر داشتن طعم بینظیر، خاصیت درمانی هم دارد.
اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیلدهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آنها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد.
مواد لازم:
- اسفناج یک کیلو
- عدس ۲۵۰ گرم
- سیر ۴ الی۳ حبه
- رب انار ترش ۵ قاشق غذاخوری
- آب به مقدار لازم
- روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل و گلپر به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
- برای تهیه این غذا ابتدا عدس را که از قبل در آب خیس کردهایم، میپزیم.
- آب را در قابلمه میجوشانیم و اسفناج خرد کرده را به آن اضافه میکنیم.
- سیر را خرد میکنیم و با کمی روغن دنبه یا کنجد تفت میدهیم.
- نمک، زردچوبه، فلفل و گلپر را به سیر تفت داده شده اضافه میکنیم.
- سپس مواد تفت داده شده را به اسفناج اضافه میکنیم.
- عدس پخته شده را به اسفناج و سیر اضافه میکنیم.
- در انتهای پخت، رب انار را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا بپزد و جابیفتد.
- این غذا همراه نان سنگک تازه و سبزی میل میشود.
منبع: تبیان
انتهای پیام/