به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوا شکری از آن خوراکیهایی است که معمولا بهصورت بسته بندی و مدل کارخانهای آن را تهیه میکنیم. یک میانوعده مقوی که میتوانیم آن را جایگزین تنقلات مضر و بیفایده کنیم. با این حال نمیشود انکار کرد که مواد نگهدارنده و ترکیباتی که ما از آن خبر نداریم، در مدلهای کارخانهای آن ممکن است سلامت این خوراکی را تا حد زیادی از بین ببرد. پس چه بهتر که حلوا شکری را در خانه تهیه کنیم و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببریم.
مواد لازم:
ارده حدود یک پیمانه (این مقدار تقریبی)
شیرخشک (قنادی) یک پیمانه سر پر
پودر قند یک پیمانه سرخالی
پودر هل نصف تا یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
شیر خشک و پودرقند را الک کرده و باهم مخلوط میکنیم.
پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کرده.
حالا کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. تا زمانی که خمیر سفتی بدست بیاید(با دست مخلوط کنید).
میتونید کمی خلال پسته هم به مخلوط اضافه کنید.
میزان ارده تقریبی است کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا زمانی که خمیر سفت و خشکی بدست بیاید.
بعد کف یک ظرف مستطیل شکل یا یک قالب را کمی چرب کرده و یا کیسه فریزر را باز کرده کف و دور ظرف را میپوشانیم.
بعد کف ظرف خلال پسته ریخته و کمی از مواد رو توی ظرف ریخته با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار بدهید و بقیه مواد را بریزید و با پشت قاشق فشاردهید تا فشرده شوند.
من در آخر با ته گوشتکوب هم کمی فشار روی مواد آوردم تا کاملا فشرده شوند. ظرف را در فریزر قرار دهید تا حدود ۸ ساعت بماند و سفت شود، ولی من ۴ ساعت گذاشتم.
بعد از فریزر خارج کرده و آروم از ظرف خارج کرده و توی ظرف مناسب برگردونید.
میتونید دو طرف حلوا را پسته بپاشید.
میتونید کمی کنجد بو نداده هم روی حلوا بریزید.
موقع اضافه کردن ارده دقت کنید کم کم اضافه شود، خمیر بدست آمده باید سفت باشد.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/