به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فطیره پنیری یک غذای عربی است که میتوانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر درست میشود و طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد.
مواد لازم برای درست کردن خمیر:
یک ویک چهارم لیوان ارد
یک قاشق چایخوری خمیر مایع فوری (خمیره)
دو قاشق چایخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون یا مایع
یک قاشق غذا خوری ماست
سه چهارم لیوان آب ولرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
همه مواد رو به جز آب باهم مخلوط میکنیم، بعد آب رو کم کم اضافه میکنیم. (آب رو یکدفعه نریزید، چون بسته به نوع آرد شاید آب کمتر یا بیشتری لازم باشه.)
به مدت یک ساعت خمیر رو میذاریم تا ور بیاد، بعد از یک ساعت خمیر رو باز میکنیم و روی اون پنیر لیوانی (خامهای) میریزیم یا بسته به ذائقه خودتون میتونید هر پنیری که خواستید بریزید.
دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش استراحت میدیم، بعد در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میذاریم. مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره. اگر در آخر دیدید پنیر روش طلایی نشده کمی حرارت بالای فر رو روشن کنید.
نکته:این غذای خوشمزه رو میتونید با عسل یا بدون عسل سرو کنید.
نکته: باهمین سبک که درست کردم میتونید درست کنید فقط برای موادش میتونید از مواد پیتزا استفاده کنید.
نکته آخر: من کمی سیاه دانه ریختم روش شما اگر کنجد دوست دارید میتونید کنجد بریزید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/