به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کرونا بیماری مزمنی است که با گذشت زمان و تحقیق، محققان به این نتیجه رسیده اند که ماسک بهترین وسیله پیشگیری است که هم از فرد اسنفاده کننده و هم از دیگران در برابر کرونا ویروس محافظت میکند.
او گفت: اما مساله این است که در دراز مدت ممکن است استفاده از ماسک برای افراد جامعه کم رنگ شود، آنچه مهم است اینکه ویروس کرونا فعلا رفتنی نیست و یک غفلت ساده میتواند باعث ابتلا به این بیماری گردد.
بیگلری افزود: بعد از چندین ساعت استفاده طولانی مدت از ماسک، کارایی خود را از دست میدهد، اما منجر به مسمومیت با دی اکسید کربن نمیشود.
او گفت: افراد ممکن است با استفاده طولانی مدت از ماسک احساس خستگی کنند، اما باید بدانیم که استفاده از ماسک مهمترین وسیله حفاظتی در مکانهای بسته و جایی که تجمعات وجود دارد میباشد.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: اگر ویروس کرونا وارد بدن شود، فرد را مبتلا خواهد کرد باید تلاش کنیم با اطلاع رسانی صحیح باورهای اشتباه در خصوص این بیماری از بین برود.
بیگلری افزود: ما باید تلاش کنیم تعداد افرادی که به این بیماری مبتلا میشود کاهش پیدا کند، متاسفانه تعداد زیادی از بستری شدگان جوانان هستند و این یک باور اشتباه و سهل انگاری است که ویروس جوانان را مبتلا نمیکند.
او افزود: فعلا ترددها، تجمعات و شرکت در آیینها و مسافرتهای غیرضروری نباید صورت گیرد چرا که خطر ابتلا به بیماری افراد را چندین برابر میکند.
بیگلری گفت: مقابله با ویروس کرونا نیاز به مشارکت همه افراد جامعه دارد، لذا برای حفظ سلامتی جامعه لازم است که مشارکت اجتماعی افزایش یابد.
او افزود: ایجاد آمادگی لازم و تلاش جهت کاهش زنجیره انتقال ویروس برای فصل پاییز و پیشگیری از احتمال شیوع مجدد بیماری باید مورد توجه قرار گیرد .
انتهای پیام/د