مسئول مرکز جهاد کشاورزی کامفیروز جنوبی در مرودشت گفت: برداشت غوره دیم از یکصد هکتار از انگورستان‌های این منطقه آغاز شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی نقی قاسمی مسئول مرکز جهاد کشاورزی کامفیروز جنوبی در مرودشت با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت غوره ۱۵ تا ۲۰ روز است، بیان کرد: برداشت غوره تا اواخر مرداد ماه در این منطقه ادامه دارد.

او، با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد محصول باغ‌های انگور به صورت غوره برداشت می‌شود، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن غوره تولید شود.

قاسمی، ادامه داد: غوره برداشت شده به منظور تولید آبغوره خانگی در کارگاه‌های سنتی و یا ارسال به میادین میوه و تره بار شیراز ارسال می‌شود.

مسئول مرکز جهاد کشاورزی کامفیروز جنوبی در مرودشت افزود: غوره تولیدی به دلیل دیم بودن و استفاده کمتر از سموم و کود‌های شیمیایی از کیفیت و محبوبیت ویژه‌ای برخوردار است.

او، اضافه کرد: رقم شیرازی یا لر کش عمده‌ترین رقم غوره تولیدی کامفیروز جنوبی در مرودشت است.

قاسمی، اظهارکرد: بر اساس منابع موجود، غوره در دفع صفرا، بهبود عملیات هضم غذا در دستگاه گوارش و تقویت کبد نقش دارد.

مسئول مرکز جهاد کشاورزی کامفیروز جنوبی در مرودشت، گفت: در ترکیبات شیمیایی غوره سه درصد اسید‌های آلی به نام‌های اسید وینیک، اسید مالیک، اسید فرمالیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک و اسید گلوکولیک وجود دارد که این میوه دارای یک درصد قند و کمی اسانس است.

کامفیروز در ۹۰ کیلومتری غرب شهرستان مرودشت و در ۱۱۰ کیلومتری شمال شرق شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/ت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار