به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، منصور بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان در بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از خط انتقال آب زهک به هیرمند اظهارداشت: طول این خط بیاز ۳۶ کیلومتر بوده که جهت تامین آب آشامیدنی شهرهای دوست محمد و قرقری و همچنین روستاهای بخش قرقری شهرستان هیرمند پیشبینی شده است.
او ادامه داد: این خط دارای ۶ عدد رو گذر، ۱۱ عدد زیر گذر، ۳۰ عدد حوضچه تخلیه هوا و ۱۲ عدد حوضچه قطع و وصل و تخلیه رسوب است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: پیمانکاران اجرایی این پروژه شرکت صنعت بلوچ، شرکت پایا برج خلیج نیل و شرکت سازههای پل بوده که به دلایل مختلف در روند اجرای این پروژه موفق نبودهاند.
او تصریح کرد: مشکلاتی نظیر وجود معارضین، کاهش اعتبارات، افزایش قیمت اجناس و تخصیص اعتبارات به صورت اسناد از جمله عواملی بوده که پیمانکاران اجرایی این پروژه با آن رو به رو بوده و متاسفانه اجرای این پروژه باگذشت پنج سال به سرانجام نرسیده است.
بیجار ادامه داد: با ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی در اواخر سال ۹۸ و تشکیل شرکتهای یکپارچه آب و فاضلاب، از توان فنی و اجرایی کارکنان شرکت جهت اجرای قسمتهای باقیمانده خط انتقال، رفع نواقص خط، نصب و راهاندازی حوضچههای هوا، تست خط، آبگیری و نشتی گیری خط، شستشو و گندزدایی خط انتقال استفاده شده است.
او تصریح کرد: طی ۲ماه تلاش شبانه روزی کارکنان شرکت آب و فاضلاب با تکمیل بخشهای زیادی از خط و وصل خط ۷۰۰میلیمتر جی. آر. پی جدید به خط لوله سایز۴۰۰ میلیمتر چدن داکتیل قدیمی امکان بهرهبرداری اضطراری و آزمایشی خط انتقال مذکور فراهم شد.
انتهای پیام/گ