رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی روش‌های استعلام غیرحضوری اعتبار دفترچه‌های بیمه درمان را تشریح کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی ضمن تشریح روش‌های استعلام غیرحضوری اعتبار دفترچه‌های بیمه درمان گفت: سیستم را به گونه‌ای طراحی کردیم که در هرثانیه به ۷۰۰ درخواست پاسخ دهیم. از ابتدای خرداد تا هفته آخر تیرماه بیش از پنج میلیون استحقاق از طریق کددستوری و بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار استعلام از طریق اینترنت انجام و بیش از هشت میلیون سفر درون شهری در وضعیت کرونا کمتر شده است.


بیشتربخوانید


علی اکبر ربیع زاده درباره استعلام غیرحضوری دفترچه‌های بیمه درمان توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: بیش از ۹۷ میلیون مراجعه به شعب بیمه‌ای طی سال داریم که از این بین یکی از پرمراجعه‌ترین سرویس‌های ما مربوط به دفترچه بیمه درمان است؛ تامین اعتبار، چاپ، تعویض و صدور دفترچه ۵۵ درصد مراجعات را شکل می‌داد.

روش‌های استعلام غیرحضوری دفترچه‌های بیمه

وی افزود: از ۹۷ میلیون مراجعه، ۳۸ میلیون مربوط به تمدید اعتبار دفترچه‌ها بود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه امسال تصمیم گرفتیم تمدید اعتبار دفترچه‌ها را به عنوان پرتکرارترین خدمت به شکل غیر حضوری عملیاتی کنیم اظهار کرد: از ابتدایی خرداد سامانه‌های مختلفی راه اندازی شد که بیمه شدگان، مراکز درمانی و پزشکان می‌توانند اعتبار دفترچه بیمه شدگان را استعلام کنند.

ربیع زاده افزود: قبلا باید پای دفترچه مُهر تاریخ می‌خورد، در واقع بیمه شدگان به کارگزاری مراجعه و همکاران ما استحقاق و اعتبار را کنترل می‌کردند و مهری را درج می‌کردند. اکنون دیگر نیازی به این کار نیست و اگر فرد به مراکز درمانی مراجعه کند آنجا از طریق روش‌های اعلام شده استحقاق درمانش را می‌سنجند. ضمن اینکه خود بیمه شده هم می‌تواند این کار را برای خودش انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه برای سرویس دهی مطلوب به ۴۵ میلیون بیمه شده، شش روش مختلف را تعریف و اعلام کردیم گفت: سه روش بدون نیاز به اینترنت و با استفاده از کد‌های دستوری است که با گوشی‌های ساده قابل انجام است و سه روش از طریق سامانه‌های اینترنتی انجام می‌شود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی این نکته را متذکر شد که اگر بیمه شدگان مراکز طرف قرارداد قصد استعلام اعتبار دارند زبان گوشی شان نباید فارسی باشد.

ربیع زاده در ادامه به معرفی روش‌های اعلام شده پرداخت و گفت: روش اول شماره گیری کد دستوری ستاره ۴ ستاره ۱۴۲۰ مربع (#١٤٢٠*٤*) است. با شماره گیری این کد دستوری منویی نمایش داده می‌شود که باید در آن کدملی را وارد کرد. به محض ورود کد ملی سیستم پاسخ می‌دهد و پیامی با این مضمون که «شما از حمایت درمانی برخوردار می‌باشید.» نمایش داده می‌شود.

وی افزود: روش دوم شماره گیری کد دستوری ستاره ۴ ستاره ۱۴۲۰ ستاره یک مربع (#١*١٤٢٠*٤*) است که در اینجا هم کدملی را وارد می‌کنیم. روش سوم کددستوری ستاره ۱۶۶۶ مربع (#١٦٦٦*) است که با بیمه سلامت مشترک است. بیمه شده گزینه یک را انتخاب وبا ورود کدملی، اعتبار دفترچه را دریافت می‌کند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه سه روش هم داریم که با استفاده از اینترنت است گفت: به اینترنت وصل می‌شویم و در مرورگر pwa.tamin.ir را نوشته و در منو هم کدملی از طریق صفحه کلید قابل ورود است و اگر از موبایل استفاده می‌کنید می‌توانید بارکد دفترچه را جلوی موبایل بگیرید که اسکن می‌کند و اعتبار دفترچه را نمایش می‌دهد.

ربیع زاده افزود: روش آخر از طریق آدرس medical.tamin.ir اعتبار دفترچه را استعلام می‌کنند. اگر هرکدام از بیمه شدگان دچار مشکل شده و با خطایی برخورد کردند می‌توانند با ۱۴۲۰ تماس بگیرند، آنجا استحقاق درمان را کنترل می‌کنند.

وی با بیان اینکه سیستم را به گونه‌ای طراحی کردیم که در هرثانیه به ۷۰۰ درخواست پاسخ دهیم گفت: به این ترتیب در هرساعت به ۲.۵ میلیون درخواست پاسخ داده و پشت نوبتی و معطلی نداریم. از ابتدای خرداد تا هفته آخر تیرماه بیش از پنج میلیون استحقاق از طریق کددستوری و بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار استعلام از طریق اینترنت انجام و بیش از هشت میلیون سفر درون شهری در وضعیت کرونا کمتر شده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار