به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه راتا مرغ و گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳۰ گرم
سس مایونز ۶۰ گرم
پیازچه خرد شده ۳ ق غ
سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم
طرز تهیه:
برای این راتا، مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط میکنیم و داخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت.
بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر، از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف و یکدست شود.
گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.
بیشتر بخوانید
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/